![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc pentru urari si nu va doresc sa patiti nici 1% din ce am patit eu ! |
Bine ca in sfarsit ti-ai prezentat si tu masina !
|
1 Attachment(s)
Și-nc-o poză cu al meu tico, fresh și curat. :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sper să mă joc cu mașina, astfel, și în realitate... |
1 Attachment(s)
Uitati, baieti, de ce nu pot sa las eu masina jos:
Oricat de mult as plia zona de la aripa din spate, daca scurtez din arcuri... imi va atinge, grav...Jantele au ceva offset... si nu am decat sa evazez aripile... ceea ce nu cred ca voi face... nu acum. |
eu le-am umflat cu cricul :))))
Ca si mie imi atingeau.. dar am dat pe interior si in exterior nu se vede deloc, cred . |
Tranteste-i un sistem audio si-ti va asculta dorinta (se va lasa de buna voie) :lol:
|
3 Attachment(s)
Salut.
Eu iti recomand evazarile, nu sunt greu de facut si mie personal imi place cum arata. Eu am jante de DAMAS, care sunt mai iesite inafara decat cele de Tico si gume 175/70. |
Salut! Frumos a iesit, felicitari! Da si tu mai multe detalii despre jante, sunt frumoase rau!
|
Quote:
Quote:
Dar am celalalt motor de tico, il pun p-ala in portbagaj :)) Gluma-i buna, mai amorteste necazurile fiecaruia :) Quote:
In al doilea, imi place cum le-ai evazat, cu siguranta n-ar mai atinge la mine... le-ai facut singur? Quote:
http://www.ejante.ro/?x=arata_produs&id_p=877 |
Mltumesc!
|
1 Attachment(s)
Astăzi am apucat sa fac rodajul, cu un drum către capitală. Concluzie:
Jantele limitează demarajul si top speed-ul însă stabilitatea crește semnificativ (evident). Atât pe aceasta vișinie cât si pe cea veche, cu aceste jante ajung la 140-145 maxim, în bord (+ ~8 Km/h, datorită mărimii jantelor)... Oricum, overall sunt mulțumit, se asează mult mai bine pe soșea, se aude altfel... nu pot să mă exprim exact... dar mașina întreținută se cunoaște. Abia aștept să se mai facă un meeting iar, în țară... |
diferenta intre original si virtualul care il vrei, este mica:-), cred ca rezolvi cu 7-8 milioane
dar arata frumos, bravo! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Baieti, saptamana viitoare cumpar autocolantul, o sa fie un gri sobolan lucios (ca-n VT), am niste kit de fibra de sticla si m-apuc de capota. Acum intrebarea este: sa continui cu autocolantul si pe aripile din fata, conform desenului ?
Tot saptamana viitoare pun si folia pe luneta, intermediare si geamuri spate. |
All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
- Copyright 2025 4Tuning