![]() |
Re: DRAG STRIP legal pentru Romania
Exclus zona rezidentiala.
Cunosc bine cazul Monza cand s-au restrans multe curse din motive de deranj la rezidenti. Ai nevoie de o zona pustie. Nu e nevoie de asfalt.Poate fi facut si din beton care este mai ieftin;asta pentru inceput. |
da dar singura chestie e ca nu e destul de lung...
e numai 300m asa din beton e o idee f buna,pentru 40k ar fii trebuit cel putin 1-2ani sa string banii da din beton e mult mult mai rapid totusi terenul e undeva mai departe de oras,la vreo 15km de cluj-napoca atita ca sunt vreo 3 case in jur(poate nu o sa-i deranjeze ca unu din ei are un s5,x5 si vw CC:P) |
Quote:
|
ba nu ,e un prieten vechi:P sa mutat acolo ca nu o avut bani de centru la timpul respectiv
|
ce gluma buna, 19 ani, 300 m lungime si 30.000 euro. Ma bine cumpara-ti un porsche "secănd" :lol:
|
Quote:
2. Iti trebuie in jur de 800 - 1000 de m , daca faci de 400 nimeni nu vine sa isi strice masina , cand treci linie de sosire intri pe cartofi, ce vreau sa zic este ca iti trebuie loc de franare deci in lungime ar fi cam 800-1000 m si in latime ar ajunge si 300m poate chiar mai putin Am aceeasi parere cu amphetamine , mult prea multe topicuri asemanatoare care incep sa nu le mai iau in serios |
daca iau un Porsche nu fac nimik cu el numa sal fac praf cu gropile de aici.
Daca as face un drag strip,as putea sa scot banii si in plus,as avea unde sa ma duc cu masina. |
Quote:
|
Quote:
Cum spunea fiderzen , probabil au mai incercat şi alţii , care au ceva experienţă, deci slabe şanse să reuşeşti tu . |
Poate ca am 19 ani dar la 18 ani miam deschis prima mea firma,un restaurant-pizzerie.Hai la o pizza;) sa vezi ca is serios.
daca ai bani nu trebuie sai arunci,de ce sa arunc 1000e pe o taxa timpita? mai bine astept si imi iau alta masina. Io am luat teapa cu bmw-u ca de fapt taxa e 2700e euro1..nu euro2,deaia nu o inmatriculez Oricum,nu mam jucat de mult pe NFS cum zici tu. Io am facut threadu asta sa vad daca ar venii oameni,atit. |
Quote:
Poate tatal tau si-a deschis , nu tu . Pt a deschide o firma in primul rand trebuie sa ai bani si scoala, uitate, nu stii nici scrie romaneste si vi sa ne vinzi noua gogosi... |
Quote:
1.pentru a deschide o firma iti trebuie bani nu scoala. 2.nu scriu bine pentru ca eu am crescut in canada pina la 16 ani 3.este frima MEA,nu a lui taicameu.CU numele MEU 4.daca nu stii despre ce vorbesti taci. |
Quote:
|
Ce conteaza ce firma, nefirma este, pustiu-ul viseaza aici, cum sa faci pista de drag 400m cand tu ai 300 de metri de teren? :lol: Asta se poate doar in nfs. Era logica treaba inca de la inceput, chiar nu vad de ce ai mai deschis un al 27867237428-lea topic pe aceasi tema, cand din ce se vede aici, singurul tau contact cu o pista de drag se concretizeaza in youtube sau poze.
q.e.d. |
dupa aia 300m este o padure...si se poate cumpara inca 100m de teren.desteptule
Si io macar am fost la un drag strip real nu ca tine. DIN NOU,vin toti prostii jelosi ca vrei sa faci ceva si comenteaza |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning