![]() |
Re: X-treme car
In cazul in care e ceva gen wrecked cel mai tare site e asta
http://www.wreckedexotics.com/ toate supermasinile distruse |
oricum toate pozele de aici sunt cunoscute, dar... macar sunt la un loc pt bacauani.. :)
|
Quote:
ms de incurajare |
hai hai, de ce nu mai pui?
e interesant... :) |
Apropo de mertzu' sclipitor ... are cristale swarovsky si peste ele un strat de lac special care le tine pe caroserie la viteze mari ... deci poti merge cu masina linistit .. :) acum ca ti o zgarie altcineva si dai vreo 10000 d euro sa ti refaca "vopseaua" .... e probl ta :)) , Cat despre pasat cred ca a agatazat o grua de canal ... si kred ca d aia s a facut janta asa , probabil a vrut sa faca un mic drift , sau a fost lovit de un camion care i a agatat roata ... habar nu am :D
|
A... si am uitat... cei care au facut bmw ul praf au intrat cu 240 in camionul ala :|
|
da da ia gandestete tu putin ca shi tirul avea 90 km pe ora
deci combinand fortele da cam 430 km/h fuai ce impact |
Quote:
beleaua mare ca din toate mashinile de pe glob shi nu erau multe trei erau din rom |
Quote:
|
Quote:
bah da unde ai invatat sa calculezi asa ??? |
nu stii ca o lipsit.... sau o mancat cartea de mate de foame... :) :) :) nui nimik... noi tot te iubim.... :) :) :) :) :)
|
am citit p net, referitor la accidentul ala, ca in momentul impactului bmw-ul a ridicat cabina tirului, care a cazut peste masina
|
Quote:
imi cer scuze da sa nu mai aud comentarii |
mie mi-a luat tata cadou o bicicleta , si in halul ala sa mor daca am cum sa ajung
acuma il cred cand imi spune ca ma iubeste si de aia nu-mi i-a masina:) |
wrong, dak t iubea intr-adevar iti lua cap tractor(adik tir), si in ala scapai oricum :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning