Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Gaseste'ti masina pe harta (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/186445-gasesteti-masina-harta.html)

morpheusmaster 04-05-10 20:59

Re: Gaseste'ti masina pe harta

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 3333543)
Am gasit una, cealalta e disparuta :))

Au ridicato astia de la primarie sigur, c'ai parcato aiurea, nu? :))

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 3333610)
Pe mine anu trecut m-a prins cand schimbat ceva la fiat, deci in 2009

Loome, pozele nu au cum sa fie up2date pentru ca sunt foarte multe locatii si bla bla bla. (eu stiam de site de mult) dar niciodata nu mam gandit ca ar putea iesi o chestie funny...totusi e super tare ca au fotografiat foarte mult din orasele si tarisoara noastra de 2kt.

+ nu prea vad rostul sa fie pozele up2date...ce sar schimba in peisaj in 90% din locatii in afara de oameni si masini? Nimic...asa ca nu prea are rost. In zone aglomerate, publice, gen centre ale oraselor, da, sa zicem ca sar merita dar si acolo...doar daca au aparut schimbari in peisaj.

Acum sa revenim la subiect :)

Danutz Bratosin 04-05-10 22:13

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3333665)
Au ridicato astia de la primarie sigur, c'ai parcato aiurea, nu? :))

Loome, pozele nu au cum sa fie up2date pentru ca sunt foarte multe locatii si bla bla bla. (eu stiam de site de mult) dar niciodata nu mam gandit ca ar putea iesi o chestie funny...totusi e super tare ca au fotografiat foarte mult din orasele si tarisoara noastra de 2kt.

+ nu prea vad rostul sa fie pozele up2date...ce sar schimba in peisaj in 90% din locatii in afara de oameni si masini? Nimic...asa ca nu prea are rost. In zone aglomerate, publice, gen centre ale oraselor, da, sa zicem ca sar merita dar si acolo...doar daca au aparut schimbari in peisaj.

Acum sa revenim la subiect :)

Pai, acum cateva luni mi-am cautat si eu masina pe site si n-am gasit-o. azi dupa ce ai postat tu am vazut ca m-a prins chiar si pe mine in poza:lol: deci...

morpheusmaster 04-05-10 22:45

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 3333985)
Pai, acum cateva luni mi-am cautat si eu masina pe site si n-am gasit-o. azi dupa ce ai postat tu am vazut ca m-a prins chiar si pe mine in poza:lol: deci...

deci bucuresti...:) nu cred ca e valabil si pentru cineva din fundu' tari :)

Babutz 05-05-10 08:08

eu sunt din cluj..n am gasit-o :)am gasit strada,totul ok..dar nu-i acolo..am vazut-o numa pe a vecinului:))

pytyk' 05-05-10 14:55

1 Attachment(s)
m-am gasit si pe mine cu tot cu fumeie , nu doar masina :D

SV25MBN 05-05-10 21:12

1 Attachment(s)
Uite-o, draga de ea. Am cautat-o si pe cealalta poate am parcat-o in strada atunci dar probabil era in garaj. Tare ideea, morph :D
Attachment 1455366

morpheusmaster 05-05-10 21:34

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3336687)
Tare ideea, morph :D
Attachment 1455366

Trebuie mentionat ca si stefan88 a avut un aport la deschiderea acestui thread. (dupa mine, mai mare decat al meu :) )

Spark 07-05-10 19:33

e foarte tare programul. pacat ca nu apare nici o poza dintre blocuri unde e la mine parcata

ZaNe94 07-05-10 20:12

hih, uite blocu lu bunica :)

tzunny 07-05-10 20:37

1 Attachment(s)
Am gasit si eu Crocodilul. Poza este foarte veche, de cel putin un an acolo este parcat Peugeot-ul.

Brian 07-05-10 21:07

1 Attachment(s)
Foarte misto programul.. masina mea inca nu era dar am gasit passatul lu' fratimiu :-)

andi_cimpean 07-05-10 21:22

La mine, au ocolit strada, deşi a mea arăta mult mai bine decāt aşa zisa principală care travesersează cartierul...

Asta e...
Poate am mai mult noroc data viitoare şi īmi pozează şi mie garajul sau īmi prinde vreo maşină pe afară:D.

HoricutzWSR 08-05-10 00:17

1 Attachment(s)
si io am gasit`o pe a mea...in mers chiar :))

marian92 08-05-10 00:22

Nici la mine nu apare strada:|:|:|dar oricum e misto programul8)8)

cRbL 08-05-10 01:56

1 Attachment(s)
heh, tare :)
Attachment 1458620

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning