![]() |
Re: Gaseste'ti masina pe harta
Quote:
Quote:
+ nu prea vad rostul sa fie pozele up2date...ce sar schimba in peisaj in 90% din locatii in afara de oameni si masini? Nimic...asa ca nu prea are rost. In zone aglomerate, publice, gen centre ale oraselor, da, sa zicem ca sar merita dar si acolo...doar daca au aparut schimbari in peisaj. Acum sa revenim la subiect :) |
Quote:
|
Quote:
|
eu sunt din cluj..n am gasit-o :)am gasit strada,totul ok..dar nu-i acolo..am vazut-o numa pe a vecinului:))
|
1 Attachment(s)
m-am gasit si pe mine cu tot cu fumeie , nu doar masina :D
|
1 Attachment(s)
Uite-o, draga de ea. Am cautat-o si pe cealalta poate am parcat-o in strada atunci dar probabil era in garaj. Tare ideea, morph :D
Attachment 1455366 |
Quote:
|
e foarte tare programul. pacat ca nu apare nici o poza dintre blocuri unde e la mine parcata
|
hih, uite blocu lu bunica :)
|
1 Attachment(s)
Am gasit si eu Crocodilul. Poza este foarte veche, de cel putin un an acolo este parcat Peugeot-ul.
|
1 Attachment(s)
Foarte misto programul.. masina mea inca nu era dar am gasit passatul lu' fratimiu :-)
|
La mine, au ocolit strada, deşi a mea arăta mult mai bine decāt aşa zisa principală care travesersează cartierul...
Asta e... Poate am mai mult noroc data viitoare şi īmi pozează şi mie garajul sau īmi prinde vreo maşină pe afară:D. |
1 Attachment(s)
si io am gasit`o pe a mea...in mers chiar :))
|
Nici la mine nu apare strada:|:|:|dar oricum e misto programul8)8)
|
1 Attachment(s)
heh, tare :)
Attachment 1458620 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning