![]() |
2 Attachment(s)
Vreau sa o fac cam asha .........
si sa-i umflu aripile numai ca trebuie sa-i cumpar jenti inainte si nu pre stiu ce fel de jenti ...... daca mai aveti sugestii sau poze puteti sa le trimiteti pe [email protected] farurile escamotabile cu rama din leduri arata beton dar nu stiu unde gasesc asa ceva la noi de unde ai luat poza cu aia visinie ca e mortala ? Eu vroiam sa o vopsesc rosu ferrari dar vred ca un visiniu din ala cu flacari argintii ca si gentile merg beton. Inca o intrebare : de cat sunt jentile la a ta ? |
Re: Idei tuning ptr. Honda Prelude din 90
6 Attachment(s)
Si pozele....zici ca a trecut prin cateva razboaie.....
|
Saraca intradevar a avut o viata lunga...Success in incercarea ta de a o a mai prelungi...sau Prelude-ngi :))
Daca motorul e inca in forma o sa ai o masina pe cinste, am facut o linie cu una din asta mai recent cu acelasi motor ca al tau si greu l-am lasat in urma cu Preludul meu din 94 si 180cai. |
Da asha e . Ce sa fac daca pe aia noua am facut-o praf. Dar si asta e interesanta : motorul e brici si tehnic e foarte buna plus ca e full options.....
Care mai aveti poze cu preluduri 88-91 tunate ? K mai am nevoie de idei ! |
Rotile mele: 225/45/17. Un pic prea mari si prea iesite in afara..in viraje imi ating aripile din spate(are directie si pe spate..parca si a ta Simonsez, nu?)
Din pacate mi-am luat si arcuri reglabile dar nu pot micsora garda la sol deoarece imi freaca rotile spate si mai tare in aripi. I-am pus gume noi..daca le vrei ti le dau cu 600 Euro. Poate-mi iau unele pe 16.. Poza cu aia visinie o am de pe net, nu mai stiu de unde.. |
2 Attachment(s)
Uite inca una FOARTE TARE FRATE :)
Faruri Angel eyes..pe E-bay ..daca ai vre-un prieten pe afara..vreau si io! |
6 Attachment(s)
Bodykitul din fibra de sticla e aproape gata mai lipseste doar eleronul pentru luneta ! Pana sambata asta e totul gata si montat mai trebuie jenti si vopsita
Jenti am gasit pe 17' semicromate la 500 Euro pe ebay.de dar nu sunt hotarat ma mai gandesc saptamana asta.....poate aveti voi ceva mai interesant. 600 Euro mi se pare putin cam mult mai ales ca din tim fac o ora pana la unguri de unde pot sa iau la preturi foarte bune. Si a mea are 4WS ! Zici ca iti ating aripile in viraje ? Eu vreau sa-i umflu aripile in spate si sa-i pun niste jenti cu bordura scoase in afara. Sper sa nu patesc la fel....... Ce parere aveti despre vopsitul masinii. Trebuie neaparat o nuanta de rosu fiindca asa e in acte dar in rest totul e posibil. Eu ma gandeam la un visiniu cum e aia in poza si partea de jos flacari argintii in culoarea jentilor Daca vrei faruri cu rama din leduri am pe cineva aici care imi face pe farurile originale foarte ieftin ! |
Masina arata bine din cate se vede in ultimul set de poze ... o sa arate superb cand va fi gata.Keep up the good work!
|
simonsez: pune-ti ideile intr-un singur mesaj. Nu mai posta 2, 3, n mesaje unu' dupa altu'!
|
Parerea mea: FARA FLACARI...
Cum arata bordul la Honda ta bushita? Gaozarul ala de tinichigiu, nu mi-a demontat bordul si mi l-a gazat.. |
salutare. felicitari pentru achizitii. imi place body kit-ul dar eleronul ala de spate parca nu are ce cauta acolo. nu vreau sa imi iei parerea in nume de rau dar parca nu are ce cauta acolo po o masina care are mai multe linii drepte eleronul ala nu imi place cum vine. in rest totul este super OK, abia astept sa o vad finalizata :) vopsita frumos... ;)
|
Salut si scuze pentru intarziere n-am avut net vreo 3 saptamani.
Honda lovita am vandut-o la fier vechi [ce a ramas din ea] dar stiu pe cineva care tocmai si-a busit preludul daca vreti piese. Am schimbat culoarea : va fi albastru azur si partea de jos argintie. Problema e ca nu gasesc jentile pe care le vreau : pe 17' spitate si cu bordura in 4/100. Despre eleron nu stiu ce sa zic : ma mai orientez dupa ce o vopsesc dar ce alte variante am ? ala gen f1 nu imi place. |
[[/IMG]Si mie imi plac eleroanele dar pt masina ta.....scoate-l! Acum depinde ce vrei sa faci cu masina....daca vrei performanta scoate motorul ala si baga un 2.2 DOHC VTEC. seria motorului este H22A. Are 200 cai si cuplu indeajuns de mare. Alte sugestii de motor Honda ar fi B18C (177cai). Motoarele honda non-vtec sunt ok dar dak vrei ceva glontz.....VTEC
Cat despre roti.....la culoarea albastru azur.....incearca Advanti Stilleto IMG]http://xtremebodylines.co.nz/images/products/thumbs/stilletohyper.jpg Ar arata bine pe masina ta. |
Quote:
Lol...nicknamed_13..unde in auckland, si cum te cheama(da-mi pe pm) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning