![]() |
Re: Stanced E46
o sugestie, incearca sa scrii mai mult intr-un post si sa nu mai faci 5454255 posturi
on: nici eu nu tin subwooferul dat la minim din statie .. sa speram ca n-o sa faca poc :lol: |
Quote:
am scris inainte, am vrut sa se vada progresul sa fie text poza, daca imi spui cum pot face asta, asa o sa fac deacum inainte, oricum nu vad problema, dar daca deranjeaza voi scrie altcumva daca subwooferul e bun, rezista :) |
bafta cu proiectu man
|
Felicitari ! Foarte bine arata masina ! sunt curios cum va arata spre final ... voi urmari threadul asta cu mare interes !
|
Foarte frumos ce ai facut pana acum!
Esti pe drumul cel bun imi place. |
Bun venit.
Interesant proiect, frumoase realizari. Bafta!!! |
frumos :D dar parca jantele alea nu meritau investitie :D trebuiau altele :D in rest nu am ce sa iti reprosez e frumoasa masina :D
bafta in continuare |
''get low as you can, coz low is a lifestyle''
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: |
interesant proiect!!!!
o intrebare, termini masina pana la KOE???? P.S ai scos tarziu manerele!!! |
super tare...stances all the way! multa bafta :D
|
Foarte tare arata fara manere la usi ! Ai sudat gaura sau ai astupat direct cu fibra?
Sucees! |
Quote:
am reusit sa imi gasesc cauciucuri 235 40 17, foarte mult am cautat, si cand am gasit nu aveam bani :D, va fi un detaliu foarte important pentru imaginea masinii Quote:
si nu am inteles de ce le-am scos tarziu manerele ??? :D Quote:
|
Re: E46 - Stanced
foarte frumoasa masina mai.bafta cu proiectul.eu in locul tau mash oferi sa imi faci si mie asha jantele pana la KOE
ce zici?te oferi peu-ule?:D |
mai vedem :)
|
bafta la modificari ... arata foarte bine ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning