![]() |
Re: transfer de motor, cum sa il facem legal ?
Eu am sunat la rar tot pentru treaba asta, acum 2 luni. Mi-au spus ca trebuie un memoriu tehnic din partea service-ului care a facut transferul, care sa cuprinda toate modificarile aduse masinii (si care putea fi si scris de mana) si mi-au zis ca, costa 3 milioane. Insa motorul pe care vroiam sa-l pun s-a dovedit a fi un hoax asa ca m-am lasat pagubash.
1993 kW = 2711 HP. Pe 550 Kg nu e rau deloc deloc :) |
Ma nu e problema de asta ca bELEAUA A ramas in carte asa ca daca nu ma credeti fac poza la carte si maine o pun aici ca, cartea tehnica nu se schimba faza e ca daca mai fac vreo modificare la masina unde or sa le mai scrie ca nu mai au unde
cred ca prostia li se trage de la chipiurile alea de margaritar si de la nasurile alea pe sus P.s Ala cu ursuletzu muci dupa experienta traumatyzanta numita RAR sper sa ii fi dat in judecata ca daca mi se belea ceva pe la masinuta clar le luam toate mamele la rand si ceream despagubiri de o faceam de DTM |
Frate ! eu schimb motorul si gata . chiar daca te opresc pe strada "smecherii " de la rar in talon nu scrie seria motorului ci doar cea de caroserie . iar la itp te descurci ca oameni sintem . asta deoarece MOTORUL ESTE PIESA DE SCHIMB CE DRACU !
|
De când au inceput să nu mai treacă seria motorului in certificat sau CI ?!
|
Quote:
|
dap TM-Resita, mai ales dupa Jebel intr-o parcare pe stanga :(
Quote:
asa k...nu dezinforma oamenii, te poti alege fara talon si cu o amenda mare :twisted: :twisted: si...da, RAR-ul mobil..lucreaza cu PC-ul..datele din CIV..chiar dk nu-l ai la tine, ei le afla instant...:rolleyes2 :???: |
am si eu o intrebare...
am un passat din `90 si vechiul motor de pe el si inclusiv din acte nul mai am... am pus unul tot de passat de aceeasi generatie dar cu alt cod... care ar trebui sa fie pasii de urmat (legal) sa pot sami omologhez moul motor? si sqz de offtopik dar... stie cnva pe unde pot gasi un calulator de injectie pt passatu asta? |
deci daca ai alt tip de motor (ma refer la codul de motor)iti omologeaza cu 1000de lei daca pui in masina aceasi generatie(cod motor)platesti numai 70de lei pentru omologare si nu iti trebuie nici un act pentru motor
|
Am si eu o intrebare.
Am un Trabant din 87 si vreau sa schimb motorul. Fabrica a scos o serie mica cu motoare de VW 1.1 . Daca pun un motor de acesta cam cat ar fi omologarea? Si daca pun alt motor tot de 1.1 la fel cam cat ar fi omologarea? Montarea motorului trebuie facuta neeaparat in service? Daca iau motorul de la un remat sau fiare vechi este vreo problema ( nu cred ca-mi dau si acte pe el :lol: ) Multumesc, Mihnea |
topicul este vechi rau...s-au skimbat multe de atunci....motorul a ajuns piesa de schimb...la ITP/RAR mergi cu cartea masinii si iti trec ei acolo..''mentiuni in cartea de identitate a autovehiculului''...si ai scapat...gasesti pretexte :sa spart blocul motor,ai pierdut seria de pe el...etc....;)cu o spaga micuta ai trecut...;)
|
Stiu ca e un topic vechi ..stie cineva clar ce trebuie sa fac dupa ce pun un motor de tico (796 cmc,42 cp) pe un trabant (motor 596cmc ,26cp)?Modificarea nu o voi face in service autorizat rar:-)
|
Oficial schimb motor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning