Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   clio dci 82cp vs 206 hdi 90cp (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18543-clio-dci-82cp-vs-206-hdi-90cp.html)

Cosmin255 09-06-06 10:11

Re: clio dci 82cp vs 206 hdi 90cp

Ba fratilor sunteti avioane ? Omu nu vorbea de Clio asta nou , care concureaza cu 207le....

Din cele doua .... prefer opel corsa:)....

Masini frantzuzesti....nu prea inspira incredere , cred ca as prefera 206-le tptusi...

SUN 10-06-06 03:34

CLAR CLIO :) Masculin vorba celor de mai sus...mai economic...mai rapid ...mai usor...cu mai multe optiuni...cutia bine etajata...multiple posibilitati de tuning (kituri de caroserie stopuri faruri suspensie etc) tinuta de drum...confortabil, portbagaj imens in cazul symbolului...nu cred ca mai e nimic de spus!

Race 10-06-06 10:55

Ba ar mai fi ceva de spus...
Mai masculin decat 206 nu e greu.De fapt,mai feminin (sau gay,depinde de sexul posesorului) decat un 206 nu e decat 206 CC.
Mai rapid e 206.Nu va luati dupa timpul 0-100.Si pe 400 metri,si pe drum va fi mai rapid 2.0 HDI 90 decat dCi 80.
Kituri se caroserie,stopuri si faruri nu inseamna tuning,ci bataie de joc la adresa masinii.In ceea ce priveste suspensii,frane sau tuning la motor,sunt destui tuneri Peugeot.Doar ca pe masini de valoarea asta sunt bani aruncati.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt Diesel...

SUN 10-06-06 19:12

Eu cred ca tu nu intelegi conceptul de tuning si cum a aparut acesta...Tuningul a luat nastere prin intermediul celor cu masini mai ieftine si cu posibilitati financiare reduse, astfel incat prin adaugarea/inlocuirea diferitelor accesorii, componente etc se obtinea imbunatirea aspectului respectiv performantelor! Pe o dacie daca te apuci de "tuning" muncesti de iti sar capacele pe sub ea bagi bani cu caruta si obtii ceva de bun gust e de apreciat de 1000 de ori mai mult decat daca ai un BMW si iti comanzi un kit de caroserie, angel eyes si o evacuare pe care le montezi la un tuner oarecare dupa care iesi pe magheru sa vada lumea ce "tunarit" esti. E evident k daca dai 20-30 mii de euro p un BMW poti sa mai dai 3000 pe ceea ce am spus mai sus...As putea sa ma intind cu subiectul asta pe 10 pagini dar cred k ai inteles ideea...daca nu..asta e trebuie sa respectam parerile fiecaruia!

TheMadMan 11-06-06 22:44

posibil sa fie mai rapid pe drum 206 dar la o amicala liniuta sunt sigur de clio.

sponsoru 11-06-06 22:53

206 este ca tinuta de drum peste clio cu mult...iar motorul de 2.o hdi bate 1.5 dci..chair daca sunt doar 8 cai pe hartie...in ceea ce priveste tuningul..ce daca e diesel?ai idee la cat poate fi dus motorul de 90 hp ?..ai fi uimit..in plus de asta..IN ceea ce priveste afirmatiile lui SUN...Si cam ce ar trebui sa faca posesorul unui bmw?? sa o modifice in spatele blocului ca sa fie apreciat?..sa fim seriosi ce dracu...macar sa avem toti bmw-uri tunate si sa ne fie rusine sa iesim pe magheru...intelegi tu ideea ... ca as putea intinde pe 10 pagini :)))) ciao cu respect

B-83-DAC 12-06-06 00:57

de departe clio.mai ales prin prisma faptului ca pare mult mai stabila decat 206 , pare mai asezata pe sosea decat un 206

SUN 12-06-06 02:39

Quote:

Originally Posted by sponsoru
206 este ca tinuta de drum peste clio cu mult...iar motorul de 2.o hdi bate 1.5 dci..chair daca sunt doar 8 cai pe hartie...in ceea ce priveste tuningul..ce daca e diesel?ai idee la cat poate fi dus motorul de 90 hp ?..ai fi uimit..in plus de asta..IN ceea ce priveste afirmatiile lui SUN...Si cam ce ar trebui sa faca posesorul unui bmw?? sa o modifice in spatele blocului ca sa fie apreciat?..sa fim seriosi ce dracu...macar sa avem toti bmw-uri tunate si sa ne fie rusine sa iesim pe magheru...intelegi tu ideea ... ca as putea intinde pe 10 pagini :)))) ciao cu respect

:no: Nu cred ca ironia ta era necesara prietene eu doar am vrut sa scot in evidenta printr-un contrast un pic fortat ceea ce m-a deranjat vizavi de punctul de vedere al lui Race...tu ai retinut ce ai vrut...nu am spus k nu imi place un bmw tunat ci doar k apreciez mult mai mult ceva facut cu mana ta, cu munca si pasiune chiar daca este vorba de o masina de 5000€ sau 2000€...

Race 12-06-06 12:25

Quote:

Pe o dacie daca te apuci de "tuning" muncesti de iti sar capacele pe sub ea bagi bani cu caruta si obtii ceva de bun gust e de apreciat de 1000 de ori mai mult decat daca ai un BMW si iti comanzi un kit de caroserie, angel eyes si o evacuare pe care le montezi la un tuner oarecare dupa care iesi pe magheru sa vada lumea ce "tunarit" esti
In ambele cazuri tot bataie de joc la adresa masinii este.Vrei sa agati bucati de plastic inutile pe ceva,astepti Craciunul si impodobesti bradul.Faptul ca ai inutilitati produse de cine stie ce firma nu inseamna ca sunt mai putin inutile.

Quote:

206 este ca tinuta de drum peste clio cu mult
Dimpotriva.Dar avand motor mai bun in cazul de fata e mai rapid.

Quote:

ce daca e diesel?ai idee la cat poate fi dus motorul de 90 hp ?..ai fi uimit
Uimeste-ma.Adica lista de modificari,preturi,rezultate.Daca de pretul masinii+costul modificarilor nu poti lua ceva mai bun stock,ai dreptate.Dar tare m-as mira...

SpyDer_ThE 12-06-06 13:28

Iar a-ti luat-o pe campii cu fata de topic .....
Ca aspect exterior as alege Clio , la interior insa in Clio in afara de faptul ca mie mi se pare cam nasol mai are si plastice de calitate slaba si prost finisate adika te poti taia la in muchii .. In schimb 206 arata a masina de femeie dar sta mult mai bine la interior , sasiul e mai mult decat bun (vezi WRC campioana de 3 ori ) si tind sa cred ca si la liniuta tot 206 sta in fata ... sa nu mai vorbim de conditii de trafic unde cei 205 NM de cuplu se fac simtiti fata de 180 parca cat are Clio ...

TheMadMan 12-06-06 14:33

la liniuta nu cred ca bate 206. cel putin pe hartie este inferior.
mi se pare si logic deoarece chiar daca are 2l si 205 nm totusi luati in calcul ca este un motor greu chiar daca masinuta este mica.
cat despre tinuta de drum a lui 206, nu o putem compara cu masina din wrc.
la fel cum nici clio nu il putem compara cu clio din clio cup sa raliuri.

doritorii din public sunt asteptati la liniuta cu dci-ul meu

SUN 12-06-06 15:32

Nenea da cu mine te dai? k eu nu prea le am asa...

TheMadMan 12-06-06 21:09

trebuie sa lucram la plecarea ta de pe loc young padawan...

SpyDer_ThE 13-06-06 08:03

Offtopic: In WRC SE DEMONSTREAZA SASIUL CAT DE BUN E SI CAT DE BINE E CALCULAT .

TheMadMan 13-06-06 12:56

da, corect.
dar eu vorbeam de masinile de strada.

pe langa sasiu conteaza si suspensia.

degeneram in alte discutii....

ce preferati clio sau 206?

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning