![]() |
Re: Evacuare rapida!!!
Sau mai corect gramatical... nu se intelege nimic din ce spui tu. Si ceea ce se intelege, este gresit.
Eu sunt lamurit complet ce "este" sonda Lambda, nu am nevoie de google. La fel, stiu sigur ca in orice motor pe benzina intra benzina, daca reusim sa evitam asta inseamna ca inventam motorul cu functionare pe aer :lol: Benzina in exces inseamna depuneri pe bujii, in interiorul camerei de ardere si pe pistoane si supape, dar asta nu inseamna ca pierzi compresie, ci doar ca in timp ingreunezi functionarea motorului. In alta parte nu are unde sa se duca benzina in exces, decat pe evacuare. Am intrat, am citit. Stiam de ele, dar nu cu denumirea asta... nu m-au convins atunci, nu m-au convins nici acum. Sunt niste filtre cu prize de aer si tubulatura, nimic mai mult. Nu vad de unde supraaspirarea si nici inventia in asta... se practica de multi ani montarea filtrelor sport (in general conice) si tubulaturilor care sa aduca aer rece din afara. La fel si protectiile termice. Iar afirmatiile de pe site, la fel ca cele ale tale, ca un filtru ar mari puterea si ar scadea consumul cu 10-15%, sunt total nefondate. Poate in cazul unei masini vechi, cu filtrul de aer si tubulatura subdimensionate, sa apara un mic castig de putere. Sunt atat de multe variabile si atat de multe diferente intre masini/modele, incat nu vad cum ar putea garanta asa ceva pt toate. |
in legatura cu exprimarea mea si cu gramatica mea. pai tu nu vezi in ce oras stau eu ? aici asa se vorbeste gramatical. mai ales ca-s si bozgor pe deasupra. :) asta cu filtru sport sau supraaspirat eu n-am zis ca consuma mai putin ca nu are cum. aer mai mult = benzina mai multa. eu am zis ca castiga cativa cai in plus si zgomot mai mare. la toba sport cu catalizator bun castigi sa zicem 3 cai in plus. la cip vreo 7 cai. fara turbo n-ai cum sa castigi cai mai multi.
|
4 Attachment(s)
salut baieti,haideti sa va lamuresc eu cu evacuarea,eu am pe masina evacuare cap-coada si serpisori din inox facuta la pilot power tunning,precizez ca fara filtru sport este f mare diferenta fata de cum tragea inainte de modificare,masina este euro3 si nu am avut nici un precatalizator,masina am cumparat-o de noua
|
Daca e euro 3, a avut si precatalizator, si catalizator... daca nu a avut decat un catalizator, e euro 2.
edit: se vede intr-una din poze catalizatorul, masina ta a avut si precatalizator, dar ai renuntat la el cand ai schimbat galeria. E fix aceeasi configuratie cu care merg eu de 7-8 ani, singura diferenta fiind galeria, a mea e din fonta. |
crede-ma ca am fost de fata cand au dat evacuarea veche jos,nu era nici un precatalizator prima sonda da si masina este fabricatie 2006 nu are cum sa fie euro 2 in 2007 am luat-o eu.Bafta
|
Nu ai stiut la ce sa te uiti... precatalizatorul e pe galeria de evacuare, un mic "butoias". Nu exista Cielo euro 3 cu un singur catalizator.
http://www.pieseautoradacini.ro/5658...o-euro-iii.jpg |
stiu cum arata,ti-am zis ca nu era,era direct saxofonul prins in galerie cu 3 suruburi,am si acum galeria si saxofonul vechi in portbagaj.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning