![]() |
Re: Pareri Despre 4tuning Day Oradea
Quote:
iar pe concurs nu am fost ca trebuia sa plec in germania ca sofer de autobuz,si nu puteam refuza ca acuma am primiy postul.asta e .bine ca tu nu ai facut de rusine pe forum in ultima vrema cu nsx ul. pa |
Plusuri si Minusuri la 4Tuning Day Oradea - 4 iunie 2006
Fac acest tread ca sa numai existe discutii pe alte topicuri. Rog seriozitate si astept pe toata lumea sa spuna ce i-a placut si ce nu la 4Tuning Day Oradea - 4 Iunie 2006, atat oragnizatoric cat si ca si atmosfera etc.
Ca sa se poata trage o linie la final. Sa stim unde s-a gresit si unde a fost bine. Sa nu se mai repete greselile iar ce a fost bine sa se imbunatateasca la urmatorul eveniment, fie el si in alta parte, si la orice data. Pentru viitorii organizatori, care or fi, ca nu conteaza sa stie de ce sa se fereasca sau nu. Parerea publicului conteaza cel mai mult asa ca postati fratilor. Fara voi aceste venimente nu ar exista. |
Parerea mea a fost un mare problema vremea nasoala care a fost deoarece si pe mine foarte multi m-au sunat din tara si de afara daca ploua sau nu , insa acesta nu inceta , asa ca eu zic pe putin de 10 ori mai multi erau daca era soare ca anul trecut , dealtfel despre organizare a fost niste momente in organizare unde s-au dovedit de parca organizatorii nu ar avea facut un scenariu exact pentru aceasta situatie iar publicul si participantii au perceput-o ca si neorganizare sau organizare haotica asa ca pe viitor tre pregatit mult mai bine si aveti mare grija ca imginea unui show ne afecteaza pe toti
|
din pacate vremea a stricat totul.masini tari au fost,am vazut masini cu muzica,tuning atat optic cat si tuning mecanic (respecte maxime Dacia turbo BNZ).in timp ce se certau organizatorii (intre ei) pentru grupe,clasamente si clasificari,se putea da liber la driftig,donuts si burnout-uri.au existat timpi morti,in care nu s-a profitat deloc de soarele (care a fost prezent cateva ore).cele mai bune idei,au venit tot de la Oradea (macaraua pentru filmari,de exemplu)."spectacolul" de drifting, a fost scurt,din pacate.s-a pierdut muuuuuuult timp degeaba... nu s-a profitat de soare,atat cat a fost...
|
ATENTIE !!! nu va luati de Domy,in acest site,(sau in afara lui) il respect pe Ervin,pentru tuningul optic,ii respect pe Sandu si pe Zozo pentru muzica si custom,si pe Horguem (fara el ar fi mai greu...). nu uitati,Domy e singurul care are o masina ce imbina cu succes,toate stilurile de tuning,(optic,mecanic,muzica) si cel mai important,EL SINGUR SI-A CONSTRUIT MASINA,DE DOUA ORI !!!!!! asa ca fara comentarii la adresa lui,insist.
|
Quote:
|
zozo parca ziceai ca dobori recordul la etapa asta de DB DRAG:D . Ce s-a intamplat???
|
n-a ieshit pasentza....;)
|
vremea a fost un mare dusman la acest eveniment
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
domy bacsi,masina nsx-UL AI SAL VAZI LA MINE SI PESTE 20 DE ANI,si in ultimul rand este a mea,si am zis an gluma,eu nam stiut ca esti in germania,ce te oftici asa repede,dar in viata ta nai sa MA BATI CU URSULETUL,asta o cam stie toata lumea,inclusiv tu.
dar poti sa incerci. |
asta voi doi o sa decidetzi pe pista!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning