![]() |
vezi ce faci.. cum faci ;) multa bafta la examene..
|
Quote:
|
va zisei ... incerc ...adica fac tot posibilul sa vin, dar nu promit nimik!
nush cum sa fac sa fie bine ... oricum o sa va anuntz inainte sigur 100%!! Bossuletz: 10x mult! |
mijto ma...se comenteaza aicea de mine care cu cine mergem la cursa de la bucale(si acu` o sa faca lumea baza de mine si o sa zica : - Cine o mai fi si asta ca n`am mai vazuto`? :D ...de unde stie ea chestiiuni legate de masini :lol: )..si io nici nu m`am uitat.. :cry: ..najpa!...ma o sa fie mijto...sa vedem insa daca o \"bate\" pe asta de la craiova..care dupa parerea mea a iesit destul de mijto 8)
|
Re:
Quote:
|
singurica singurica nu ramaneam eu..stai tu calm :bored: se gasea p`acilea vre`un bine`voitor...nu?..just kiddin`...merciku` mult pt invitatzie...urma faza: You`re The Best..So Fuck The Rest!..pe care n`o scriu nici sa ma platitzi :pistoles: ...ca datzi cat datzi? :D
|
ce frumoasa-i dragostea asta.. ;) tzuci la amandoi ca-mi suntetzi dragi! :lol:
|
juve: incearca sa rezolvi problemele pe care le ai. Iti spun ca deplasarea merita 100 %!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai nu poate ca a lovit taso astra si nu cred ca mai are cum sa le faca pe amandoua... + ca a avut super ghinioane acum doua zile si nu se stie daca mai merge
|
Vorbitzi ma cu Marian.. oricum iesitzi mai ieftin..
BTW Al3xius.. s-ar putea sa fim 5 in masina.. m-a rugat un prieten sa-l iau si pe el pana'n Bucuresti.. deci va fi si mai putzin ;) in jur de 180 de mii.. ramane de vazut.. hai ma nu va pierdetzi sperantza.. cu sigurantza vom gasi noi pe cineva care sa mearga.. |
Re:
eu o sa vin sigur la baneasa,va veni si cioara dar nu cred ca va merge cu fordul acolo pt ca are ceva probleme...statzi linistiti ca o sa strangem mai multe masini...o sa mergem cel putzin 10-15 masini...gabi daca vrei sa imi zici ceva nr meu este 0741310850 pa pa
|
io am niste probleme la masina, nu vreau sa merg doar ca sa privesc, asa ca daca le rezolv, vin si eu. cand rez cu masina va zic si ce locuri libere mai am.
|
GAB-ule: ar fi marfa sa mergem 10-15 masini in coloana, dar problema e viteza. Nu toate masinile se pot tine la o viteza de... hai sa zicem 130-140 km/h pe o distanta (de cativa km). Trebuie abordata o viteza cat de cat acceptabila si pentru Dacii, Oltcituri, etc. Cei de la Bucuresti au venit cel putin 35 de masini (in coloana) si dupa ei s-au tinut si Dacii, si o duba... Asta-i toata chestia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning