![]() |
stati cuminti copii ! nu face 6 milioane ! eu am avut alpine 9802 dif era ca avea lumina pe verde si inca ceva nesemnificativ .... l-am dat in 4,5 mil.......NU CONTEAZA DACA ARE 1 SAU 10 LUNI SAU 10000 DE ACTE SI GARANTII ! TOT SH E ! :wink:
|
HAA!! deci pretu lui nou noutz e 7.5mil.
Punct! cu 4.5mil te duci si iti cumperi un Sony :) e meserias rau si ramai cu el in pom :) |
sus
|
pretul este kiar exagerat la 150 euro gasesti kiar mp3 beton la baieti ofcourse, garantia nu e transmisibila deci pica treaba
am vandut cdplayere la 100 dolari, un cd bun max 110 euro palnie mai umbla la pret :D |
ma indoiesc ca are sens sa umblu la pret. Daca tu gasesti mp3 player alpine la \"baieti\" cu 100euro....esti meserias.
|
sus
|
5.600.000
|
4.8mil
|
Hai ca se face4500000!!!
|
depinde cat de repede mi-l ia cel care ofera 4.5mil.
|
mai exista?
:P |
da mai exista :)
|
vand eu sony mp3 player 4x50 wati
RDS si bla bla ce mai am pe el L-am cumparat cu 8 milioane il vand pe 5 milioane . L-am luat acum 3 luni si inca este in garantie (am si garantie in caz de furt la el) Ecran cu cristale lichide |
Bah dar numai cunoscatori pe aici vad in ultima vreme...
Astia care stiti combinatii, de ce nu va luati mah de la baieti sau de la fete ??? Lasati omul sa-si vanda marfa la ce bani vrea el, ca este al lui. Vreti bine, nu vreti, si mai bine, nu mai postati aiurea. HolSoul... Deschide un topic nou daca vrei sa vinzi ceva, nu te baga aiurea... Si eu vand o flasneta cu pedale... Hai sa ne bagam toti peste omul asta... Nu-i frumos. |
sorry ma mai mult am pus-o la misto ca vand ca nu-mi convine da voiam sa arat ca sunt si din astea mp3-uri k-lumea la bani putzini :)
in fine |
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning