![]() |
Re: bobina + bujie = flacara ?
Dupa cum zicea un coleg mai sus, ce a mai simpla varinata si cu efect este intreruperea firului de masa de la bobina la delcou si pus un buton intre ele pt. aavea efect.Eu am testat aceatsa varianta si functioneaza doar cu o singura conditie, sa ai toba de mijloc pe masina ca sa se poata aduna gezele nearse si sa ai o expolzie mai mare si practic o flacara.Mai ai surpriza sa puste si saxofonul ca e facut din material slab la fel si toba de mijloc.In momentul de fata la mine fiind toate galeriile de evacuare din inox pana la coada cu toba finala nu mai am cum sa fac.Spor la munca
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si daca iti iese faza cu flacara pe toba mergi pe strada si faci flacari sa se uite toti ce dacie ai tu si fetele asa si niste leduri albastre si esti tare.Eu nu va inteleg un singur lucru daca nu ii legal de tot faceti improvizatii deastea?
|
Quote:
P.S: sper sa nu te superi pentru ce am zis.. |
Eu te-am inteles ce ai spus tu Cosmin dar sunt destuli cu tot felul de improvizatii si alte tiganeli care te afecteaza pe tine la condus si iara faza asta cu focul pe toba nu ii vad rostul la treaba asta numa asa sa fiti voi mai sus ca alti ca aveti dacie si scote flacari pe toba cum ati vazut la PImp my ryde pe MTV ca a pus cutiuta aia si a scos flacari cand ii dadea din buton.Sau la alte expoziti cu masina.
|
Quote:
|
Te inteleg,tu vrei sa vezi daca ii 100% reala si daca merge iti faci si tu pe masina ca asa sunteti toti de ce el sa aiba si eu nu;)El ii mai destpet daca si-a facut hai sa imi fac si eu.Treaba voastra oricum nu mai tineti voi mult daciile apai batar atata sa faceti si voi sa va distrati cu ele.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Daca pe tine nu te intereseaza chestiile astea,e treaba ta. Am inteles asta din primul post,nu trebuia sa te repeti. Am si eu un pic de experienta in domeniul dar nu flacarile erau scopul ci rateurile. Fara bobina si bujie suplimentara,ci doar cu frana de motor. Procedeul e urmatorul : accelerare in 3,retrogradare 2,se ia contactul (fara a calca ambreiajul),acceleratia in blana 2-3 secunde (cat curentul e taiat),se ia piciorul de pe acceleratie,se repunde contactul repetat pana face BUM! Ajuta mult daca se micsoreaza consistent avansul static. |
Quote:
|
Ionut eu mi-am dat cu parea despre faza ce vreti voi sa faceti,nu te crede tu mai destept sau mai luminat la minte"STAI JOS NOTA 2" te rog frumos veziti de treaba ta si posteaza acolo daca vrei dar nu te lega de mine ca eu nu m-am legat de tine sau de alti.Si cei care vor flacara pe toba le urez bafta la proiect daca reusiti puneti si un filmulet:
|
Quote:
|
Cosmin eu cred ca tu nu vezi bine numele topicului aici scrie BOBINA+BUJIE=FLACARA nu ce zici tu rateu,si petnu ai face rateu cel mai simplu mareste unpic distanta la platine ce ii asa greu se vede ca nu ati mai umblat la motoarele aste de dacia "performante" asta ii cea mai simpla idee si ii si 100% testata de un prieten pe o dacia 1310;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning