![]() |
Re: Seat Leon vs VW Golf 4
Quote:
|
Vezi ce gasesti si ce te multumeste pe tine cu toate sa suma este putin c-am mica pt toate modelele enumerate mai sus. Daca as avea banii tai as alege leonul. pt mine masina este superba la exterior , costurile de intretinere cred ca sunt asemanatoare si fiabilitatea la fel.. imi place g4 dar nu atat de mult incat sa il compar cu leon sau a3..
|
Quote:
|
Desi am leon vreau sa zic ca golful este peste in prinvinta calitati.Tehnica sunt aceleasi masini dar sunt multe detalii care le deosebesc.
Salut |
in care stai mai bine??in leon sau in golf???aici nu ma refer doar la sofer...ci la toate locurile....eu am 1.85...si majoritatea pretenilor au de la 1.74 in sus...ar incapea 5 oameni in leon??dar in golf??va multumesc!
|
Quote:
|
daca platforma si motorizarea e aceeiasi (vorba aia : caii putere is cai putere la orice masina) atunci as alege Leon pentru design.golful e prea comun si in romania sunt nspe datorita faptului ca nu sunt foarte scumpe, sunt usor de intretinut si destul de rezistente pentru drumurile noastre.
|
Baieti multumesc de sfaturi .. in sfarsit mi-am cumparat masina dupa lungi cautari si cugetari si aleasa, alesul mai bine zis, este Leonul cu o motorizare 1.6 16v echiparea Signo, mi se pare un model deosebit si din clipa in care m-am pus in el mi s-a parut extraordinar, plasticurile nu sunt deloc ieftine si nici greieri nu apar decat platicul de la manerul portierelor din interior care,daca strang de ele scartaie usor, in rest exceptional. Recomand celor care sunt nehotarati dar recomand ca sa testeze ambele modele, leon si golf pentru ca gusturile sunt diferite si unice iar fiecare se simte bine in felul lui. Succes.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning