![]() |
Re: Nu ma asteptam.....
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Va rog frumos, tineti la subiect. Faraoff |
mutzu da mailu tau sau adresa ca-ti trimit io o felicitare. :))
|
2 Attachment(s)
tu ai avut doua bibelouri in masina... or considerat ca nu mai iti trebuie.
|
Quote:
A fost prima participare. Am reusit un loc 2.(CU MASINA STOCK,nici macar filtru sau alte prostii) Si nu am diploma sa arat la copii.:) Alta data nici nu mai particip. |
ROMANIAAAAA TREZESTE-TE , da asa numa in ciuda p**** sa va zic ceva ? momentan la Oradea ii un soare de imi vine sa imi bag p.... , de ce nu putea ieri sa fie soarele asta !? :(
|
laser frate....
la salonta ploua incet...deci vine ploaia si la voi imediat...putintica rabdare... |
NUUU sa nu ploua iar , ca m-am cam saturat de ploaia asta de ***
|
Cine are mai multe poze sa faca un topic separat cu "poze si filmulete de la eveniment" pls ! :D
|
este deja unu!!!
|
poze cu liniutele sunt??
|
Io nu ma asteptam sa fac AlfaRomeo ala mic cu nr. BH... Am vrut sa ma dau cu Renault 9 , am mers in paralel pana aproape de start si acolo m-am trezit cu un AlfaRomeo in dreapta... Ma asteptam sa ma faca CRX-ul cu nr. de AR WTL. Regretul ce il am e ca nu mi-am usurat masina deloc... aveam bagaje/woofer/bancheta , unde sa le las ? Poate pe viitor se face un fel de "garderoba" .
|
mutzu:
on-topic: NU EXISTA LOCUL 2, LA sistemul piramidal elimnatoriu. intaleg ca nu ai mai participat niciodata la nici o cursa, dar puteai sa citesti sa te documentezi un pic off-topic: M.T.M. pareai mai serios... inainte de a te avanta in concluzii, asteapta putin sa strangi datele... inca nu am prezentat nici o situatie, ok? suntem pe drum, am oprit la un restaurant sa manacm... foarte rautaciosi sunteti |
ca de obicei Gratian sterge posturile care nu ii convin.....
Las pe altii sa comenteze eu numai am ce sa adaug. |
mai adaug ceva..... mai incolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning