![]() |
Re: Plecarea spre King Of Europe 15/16 mai 2010
Cel mai bun traseu ca si drum este Praid ...fara discutie ... chiar daca e un pic mai lung ...
|
adevarul e ca e frumos traseul nu am zis nimic...o viteza decenta vreau si eu ca am motor 1.4 si nu vreau sa o fortez prea tare ca la performante e stock deocamdata...
|
Ma bucur ca se discuta cu ceva timp inainte, asa ar trebui la fiecare eveniment stiut , cu 2 saptamani inainte sa vorbim , sa ne organizam ...
Sincer , as merge si eu ...mai vedem pana atunci :) ps. ff tare traseul prin Praid , anul trecut a fost panarama mare :D ps2. Morph , vorbeste si cu Jipianu , poate vin si baietii ca anul trecut ... |
Quote:
|
am zis ca sa nu sariti pe mine...e un motor decent zic eu la vremurile astea...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Am plecat, revin in 3h (cand am dat partialu') Peace |
Matizul are motor de 0.8 :) Si are dreptate Sageata,drumul e jalnic,eu am mers cu Herodot de pe forum acum vreo 2 saptamani pana la Durau.
|
si crezi ca pe la brasov nu e rau? daca e mergi cu masina pe platforma...:D
|
Stiam ca o sa se ajunga si la problema drumurilor si n-o sa se termine curand subiectul!
Cine are de mers merge , drumul e asa cum e si nu pputem schimba prea multe acum ca tot o lungim! Daca doreste cineva sa mai vina cu propuneri de alt gen este binevenit! Pana una alta ramane stabilita ora, data si locatia! |
Quote:
|
Pai asta am zis! Cine are de mers ...va merge ... se stie locul , ora si daca va putea onora cu prezenta bine ...daca nu la fel de bine!
|
Quote:
CALCA APA!:lol::lol::lol: |
drumul trebuie sa fie neaparat p neamt - brasov - sibiu - turda (A3) cluj ( se poate sari de sibiu dar nu stiu cume drumu)
in rest naspa drumuri am fost recent spre oradea si am testat o varianta la dus si una la intors din cele propuse mai sus (naspaaaaa daca nu aveam caddy-le muream cu golfu ) |
Ocolim juma de Ro ca sa jungem la CJ:) brasov...sibiu....merg cu 30 si tot mai repede ajung si menajez si masina!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning