![]() |
Vote 4 Skyline :twisted:
|
aia ma zis shi eu Pimp
shi din cauza aia inca nu am votat yo supra... inca tot nu shtiu ce sa votez... :lol: cred ca o sa dau cu banu... :lol: |
sio am votat skyline :)
|
1. Supra
2. Mustang 3. Nissan 350 z Mie nu-mi place chiar asa de mult Skylineul. Supra mi se pare mult mai bestiala. Performantele sunt prea asemanatoare ca sa ma ghidez dupa asta. Skyline-ul mi se pare ca patratzos, si seamana cam mult cu o masina \"normala\", in timp ce Supra e mai joasa mai rotunda, iar prizele alea de aer sunt absolut minunate :D . Unii zic ca Skylineu arata agresiv. Hmmm dar de mustang ce credetzi fratzilor ? PS: Faine poze cu Supra aia portocalie de pe \"Masina mea\" topicu cu Supra. |
depinde de care mustang zici...
SVT arata bestial! varianta de baza nu ma impresioneaza asha de mult... |
mie imi place skyline si supra amndoua foarte mult dar mam decis pt skyline care cred ca va fi urmatoarea mea masina :lol: :D :D
|
hmmm... tu potzi....
da' shi pt mine o sa fie urmatoarea mashina... cu care o sa visez la noapte.... |
lasa tekno ca daca castig la lotto iti fac cadou un evo7 :lol: :D :D
|
Quote:
|
lol...
pai vezi mai cataline... cashtiga odata! :lol: :lol: :lol: iar despre mustang... sincer nu am ashteptam sa fie asha de ieftin... la noi in tzara cu tot cu taxe cred ca e vreo 20k $$$ |
MIe imi place Mustang Cobra R v8...
Intrebarea este cum potzi sa-ti iei Skyline cand yo stiam ca sunt super rare in Europa. Din informatiile mele s-au fabricat doar cu volanu pe dreapta si in editie destul de limitata. Cel putin pe ebay rar gasesti un Skyline. 350 z ... nici o porblema.. da Skyline mai greu. |
1 Attachment(s)
Vad ca are mare succes Skylineul. Mi se pare totusi paradoxal ca inainte de 2 Fast 2 Furious nu se facea asa mare valva in jurul lui. Chestia asta s-a sesizat si pe alte forumuri. (Vezi www.supercars.net care are un forum foarte stufos in legatura cu Supra si Skyline ). Supra avea o fundatie foarte bazata cu multe cluburi si organizatii ( mkiv este inca din 93 ) si filme cu ea garla.. ( Va recomand sa le vedetzi ca o sa va schimbati ierarhia preferintelor ...) :wink: . Dar de Skyline stiau mai mult cunoscatorii adevarati si astia cu campionatul Japonez. M-as bucura insa daca lumea ar vota si si-ar da cu parerea ca doar asta inseamna forum, un loc unde se discuta pe diferite teme.
Am si o poza cu Skyline care-mi place! |
pai din cate stiu eu japonezi, defap tunerii a scos un skyline de peste 1000 Cp
|
Cel mai bazat Skyline care l-am vazut a fost unul de 1300 cp intr-unul din filmele High Octane ( era pe coperta ). Se facea o scurta prezentare txt. Sper sa fac rost si de filme ( sunt deja 4 daca nu ma insel ). De abia astept ?
Intre timp ati vazut filmele care vi le-am propus ? Redline si toate alea? Ceva impresii, comentarii ? |
skyline din poza pusa de tine e cu volan pe stanga : a fost modificat nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning