![]() |
Re: Piese VW
upppp
|
salut, ai cumva un set de pinioane vit a5a din vreo cutie desfacuta?
|
Sal. m-ar interesa si pe mine cat costa o tripla stanga pentru golf 3.
|
2 Attachment(s)
Quote:
si am niste cutii NOI complete care iar nu stiu la care vw se potrivesc. pe ele sunt inscriptionate niste coduri si emblemele vw si audi. |
Quote:
|
Aripa cu lucas dreptunghiular pt golf3/vento fara rugina ai?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
alea care au capac verde la capat sunt ce caut eu.daca mi/ai spune ce cod au as putea sa verific sa vad daca au raportul de a 5-a care ma intereseaza si daca se potrivesc.
codul e scris pe clopotul ambreiajului. am pus o poza sper ca se intelege codul este pe dreptunghiul acela . |
de polo 6n ai?
|
Quote:
am un haion din cate imi aduc aminte. daca e acela pe care scrie polo in dreapta spate cu niste caractere mari il am. |
1 Attachment(s)
Quote:
cutiile acelea sunt NOI noute. am mai scris asta. problema e ca eu nu tin minte sa fi fost vreun cod acolo unde zici tu. singurele coduri care le-am vazut inscriptionate pe cutii sunt undeva in zona care am evidentiat-o eu in poza asta. mai pe seara ajung la depozit si o sa ma uit si unde mi-ai zis tu si o sa notez toate codurile de pe ele. am 3 cutii noi cu capac verde, doua hidramate tot de vw si mai sunt cateva in duba dar inca nu m-am uitat bine acolo. |
Quote:
|
Quote:
cat le dai cu totul? |
Quote:
|
Quote:
|