Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

cip_ri 10-06-06 12:24

Re: Club Clio

Da... distantierele or sa vina odata cu suspensia, altfel loveste roata in aripa.

SUN 10-06-06 18:55

Pai tocmai..coborand-o si punandu-i distatiere iti va lovi in aripa mult mai probabil decat in momentul asta...

cip_ri 11-06-06 12:14

Nu va lovi, deoarece e destul de mare distanta cca.10 cm intre aripa si roata, dar din cauza balansului la hopuri e posibil sa ajunga sa se pupe, insa cu o suspensie sport, va cobora 3 - 4 cm, dar balansul va disparea in mare masura daca nu chiar de tot.

NightRider 11-06-06 17:50

cip_ri asculta la un patit..va freca...pe spate, constant...
nu ai ce cauta cu distantiere mai mari de 0,5 cm fara evazare spate...trust me..asta am patit eu..si acuma urmeaza evazarea in consecinta...

cip_ri 11-06-06 21:54

Atunci ce sa-i fac oare, ca distantiere imi trebuie neaparat :(

NightRider 12-06-06 13:46

evazare..ca si mine :))...asta fac eu next...si dupa aia nu vei mai avea prob...daca ai rabdare vre-o 2 sapt, pot sa-ti spun cum a decurs treaba si ce sa ai grija si de asemenea daca s-a rezolvat prob :D bafta.

Racky 15-06-06 12:58

@cip_ri foarte misto realizata masinutza aia...vezi poate intri si pe forumul reno.ro ;)...in comunitatea renault...te asteptam cu drag

cip_ri 16-06-06 16:45

3 Attachment(s)
Noi modificari... proiectoare, evacuare si filtru sport. Va urma :D....

SUN 16-06-06 20:40

Bravo nepoate :) ce filtru ti-ai tras...zice lumea ca e raheta...dar eu stiu cum e cu filtru ala ...dar serios vorbind e chiar ok filtru! Asteptam continuarea! numai bine

Toto - BOD 17-06-06 14:08

pai eu nu inteleg de unde isi trege aer filtru ala... Iti recomand un filtru K&N cu tot kitul de instalare, special pentru motorul asta! Cu filtru ala nu faci nimic decat sa pierzi din putere (daca nu ma insel este un CARPOINT, nu? )

Masina arate bine si bodykit`u vine foarte bine pe ea! Dar poate pe viitor de gandesti la niste jante mai mari :P. Oricum felicitari pentru masina!

Succes pe viitor!

later edit: Daca tot e club clio o sa pun un filmulet cu masina mea... https://www.youtube.com/watch?v=gyzyHRVEDd4

NightRider 18-06-06 18:27

multumim...pot sa spun ca erai o aparitie asteptata :)...pai pune si niste poze...O sa pun si eu indata ce fac cu suspensia pusa...probabil sapt viitoare :)...

cip_ri 19-06-06 01:47

10X pentru aprecieri si sfaturi... jante mai mari o sa-mi pun abia dupa suspensia sport (cam greu de gasit :(), iar in ceea ce priveste filtrul, astept sfaturi deoarece, filtrul din poza e montat (inclusiv locul ales) de UNICA firma de tuning din Iasi.

Keep in touch!

Toto - BOD 19-06-06 09:39

Nu e bine pus filtrul... ei l-au pus cum au crezut dar iti garantez ca nu e bine pus pentru ca isi trage numai aer cald din cavitatea motorului! Iti trebuie o prelungire pana dupa farul din stanga (de unde isi trage motorul aer cu filtrul standard). Iar in al doilea rand iti trebuie un flux mai mare de aer (asta fiind principalul scop al filtrului sport: sa traga mai mult aer)... Iti recomand ceva super simplu si ieftin... "construieste-ti" un traseu din teava de plastic (se gaseste in general la magazinele care se ocupa cu instalatii sanitare) si in capatul acestuia montezi filtrul (trebuie sa iei teava un pic mai groasa si niste adaptatoare pe care le prinzi cu coliere). O sa pun eu o poza cu un filtru montat astfel.

In legatura cu suspensia sport pot sa-ti fac niste recomandari pentru ca am cautat foarte mult. Eu mi-am luat arcuri KTR -60mm si in curand o sa-mi comand (in viitor, nu stiu exact cand) si amortizoare Bilstein -60mm (arcurile le am de cateva luni bune si dupa ce mi-au venit trebuia sa comand si amortizoarele dar m-am luat cu altele). Din pacate nu pot sa montez numai arcurile pentru ca acestea coboara prea mult masina si nu o sa mai am cursa la amortizor :)

Iti recomand ceva -30mm pentru ca tu oricum ai maisna foarte coborata din kitul exterior! Amortizoarele de bicorp sunt aceleasi cu cele de symbol... trebuie doar sa ai grija pe fata ca cele de clio bicorp 1.2 au distanta de prindere de 52cm si tie iti trebuie de 58cm adica ca la celelalte modele de clio bicorp.

neXus 19-06-06 10:50

Frumoasa ideea cu acest club. Felicitari :)

cip_ri 19-06-06 10:58

Aha... astept poze cu traseul pentru filtru. Pe spate se potriveste suspensia de la bicorp?... e vreo suspensie sport care sa nu coboare garda la sol? ca la mine garda pe fata e de 10 cm :d, daca o mai cobor cu vreo 4 am pus'o :D

All times are GMT +2. The time now is 03:15.

- Copyright 2026 4Tuning