![]() |
Re: Challenge 1 || Proiect Dacia Logan SUV
puteam sa fac asta ...ca am mai facut ...trebuia sa doar doar un click ..da m`am gandit ca nu prea ar avea un mare folos ..ca nu e nici o miza ...nimik ..da oricum e de tzinut minte ..data viitoare vom face asha ..salut
|
lks votul meu;)
|
mai imi place shi a lui topart mult dar parca a lu' lks e pre tare bv frate:peace:
|
bah va rog io... expliktine si noua ce anume va place la a lui lks... sa stim unde gresim...
|
TopArt pare cel mai reusit...se stie!
|
Quote:
|
toate loganurile Suv imi plac dar cea mai reusita mi se pare al lui TopArt ;)
|
a deci asta era... k el a pus una si buna....
de fapt de la mine doar ultima imi placea.... celelalte au fost incercari... si am si precizat asta.. dar nah... asta e... si k fapt divers... am incercat sa fac desenu sa se piarda in fundal spre spate... dar dak tu zici k tot are multe linii ... se pare k treia sa il sterg p tot :lol: |
Tinand cont ca ar fi trebuit sa fie schite, pentru mine TopArt este castigatorul acestui poll.
TopArt - pot sa zic ca ai transpus pe hartie ceea ce se dorea de fapt la acest concurs. Ai felicitarile mele. LKS - nu vreau sa para a critica, dar incearca sa lucrezi mai mult la perspective. Masina ta imi da impresia ca e contorsionata. AceAxel - Desenele sunt ok, in ceea ce priveste forma, insa incearca sa pui mai mult accent pe detalii si umbre. Pentru cei care se simt deranjati de postul meu, va cer scuze anticipat. Cat despre desenul meu, principala greseala este stilul. Nu pot sa fac schite simple, ci stau si le bibilesc la nesfarsit.Parerea mea este ca nu ma inscriu in cerintele acestui concurs. Succes tuturor. |
tinand cont de faptu k oricum n-am sanse sa castige... il votez p cel kre mi sa parut k a facut cele mai bune desene ... topart... desi el e singurul kre nu a facut si spatele
|
Quote:
E normal sa fim realisti si sa ne cunoastem limitele si calitatile, dar cel mai mult conteaza sa poti sa admiti cand esti invins. |
Mie actualul Logan mi se pare destul de SUV :D
|
l-am votat pe TopArt e tare masina :)
|
eu pe tase...:)
|
votez cu topart.........de ce?..........din toti a pastrat cel mai bine iimaginea de ''marca'' a ''firmei''dacia...mi-a placut ca in desenele lui putem identifica un logan...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning