![]() |
Re: masina mea,Audi V8
7 ore fara sa alimentezi?nu spun ca nu te cred dar am avut si eu o asa masina si ma cam speria consumul,mai ales in oras.am vandut masina tocmai din cauza asta.e super comfortabila mai ales la drum lung si exact ce spuneai,cutia e perfect adaptata la acest motor
si pt madskilz,ai condus vreodata sau macar te-ai suit intr-o masina automata si sa vezi cum merge sau cum schimba?sau ai vazut o limuzina de lux fara cutie automata? |
Rezervorul are 80L iar in afara masina consuma cam 10-11%...inainte sa plec am facut plinul.
|
La masina asta motorul face toata diferenta . in cat timp prinzi suta ?
|
sincer h'abar n'am....nu conduc agresiv.....tot ce iti pot spune e ca am ajuns la 260km/h
|
mie imi lua si 15 la drum lung si in jur de 20 in oras,cam atat imi arata calculatorul. 0-100 nu era asa rapida cum era de la 100 in sus.la drum lung se lasa bine de tot.
|
Chiar am sa fac 0-100km/h si am sa postez ca m-ati facut curios :P.In oras intre 14-16% chair 18% pe modul sport si schimbat dupa 5000rpm,iar in afara 8.7% la 90km/h....10.4% intre 120-160km/h iar intre 160-220km/h cam 11.7-12.4%....cam astea's consumurile din ce imi aduc eu aminte.benzina numai 95 de la Petrom....daca bag de 98 o haleste si mai rau.Daca stau sa ma gandesc pt un V8 de 3,6 L sta bine....am un prieten cu 535i din '94 manuala si in oras la mers normal ii ia cam 18-20,si are masina pusa destul de bine la punct.
|
iulixxx asteptam rezultatul :P
|
ce pret are?:shock:
anunturile de masini au loc in alt loc! se numeste bazar, multumesc! b-69-tau |
Super tare masina
|
ia zii te intereseaza un schimb cu un audi 80 coupe quatrro ca asta e mai mica si mai scurta
|
marius 23 uite nr 0747227279
|
ia zi cu piesele alea cum ramine?
|
nici nu se discuta un schimb cu 80....
|
ohooo....rupe masinutza aia.....frumoasa...bv.....felicitari...
|
super mashina! pacat ca o vinzi. Insa tre sa shi consume ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning