![]() |
Re: Boxe optime pentru Alpine CDE-9848RB
Nici n-o sa te lemuresti pina n-o sa le asculti.
|
Pai da nu stiu unde as gasi eu sa ascult Hertz, de exemplu. Oricum sa o incerc sa le ascult. Dar era bine daca aveam norocul sa nimeresc pe cineva care a avut cam aceeasi problema ca si mine :).
|
Vorbim si le asculti la noi
|
In regula, mersi. Sa vad cum o sa fac sa ajung prin Buc. JBL, MTX ai?
|
nu mai pune JBL pe aceeasi felie cu Hertz... nu se prea pot compara. MTX sunt destul de rare pe la noi...
si iti repet ce a fost spus mai sus... nu exista difuzoare care suna mai bine pe un anume gen de muzica!! ci doar difuzoare care suna bine si care nu. ;) www.tottal.ro ... site pt hertz |
@rault
Din ce oras esti ? |
Din Pitesti.
|
Uite ce propun eu:
Vezi ce anume poti asculta prin Pitesti, dupa care dai o fuga si la noi. Asa vei putea compara. Parerile noastre pot fi subiective, asa ca cel mai bine lasa gustul tau sa decida. |
Pai asa am sa si fac. O sa te contactez inainte sa vin. Oricum...raman intre JBL si Hertz.
|
Puteti sa-mi recomandati niste modele de 13 cm coaxiale? Pana in 230 RON. Mersi.
|
hertz dieci coaxiale
DCX 130 182 ron DCX 165 200 ron cu tva inclus... nu cred ca se prea merita alea de 13(130) pt 100.000,nu? :D |
Mai mari de 13 nu pot pune. Atat au boxele pe 206 in spate, pe usa. Stiu ca suna bine :). Si de la alte marci ce mi-ai mai recomanda?
|
Quote:
|
de la alte marci nu ma pot pronunta... as vb prostii.
cat despre centimetri, asculta la xxdadixx si mergi undeva sa-ti faca inele din mdf adaptoare sa iti pui 16... altfel vei regreta. operatiunea nu e prea ostentativa pentru interior, si, dupa caz, se poate face fara sa se observe nimica. |
Hmm...nu suna rau, depinde cat costa sa faci treaba cu maritul, si sa nu afecteze prea mult masina, ca design. Cam cat te duce faza asta?
O sa testez JBL si Hertz, nu-mi place sa merg sigur pe o singura marca. Dar ce parere aveti? Sistem sau coaxiale? Pe spate, ca pe fata oricum iau sistem. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning