![]() |
Corect !!! :oops:
|
ce mai faci mey Hondare !?!?!?!?!?
bine sanatos ??? \"apa calda\" ai ?? :D :D poti sa-mi aduci si mie ceva d-acolo ??!? :cry: |
Fratilor, fara suparare dar eu v-am intrebat daca are cineva de vanzare asa ceva!!! Va rog eu mult daca are cineva de vanzare sa spuna!!!
MERSI!!! :D :D :D |
Da mah, ti-am zis. Dar zi draqu sigur daca o vrei, sa nu te prind ca ma lasi cu ea in tara... Nu ca n-as vindeo-o imediat... :lol:
|
hondare ... cand imi raspunzi si mie la intrebare, da-mi un bip ! :shock: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Hondare, pai spunemi si mie la ce bani???
Ca sa pot sa iti spun daca o vreau sau nu!!! :D :D :D |
Pana in 200 $.
Depinde ce ZMD... Bishop, astea cu 5 canal sunt mici. Si tocmai de aia nu mai puteam aduc ca ii aduc lui, daca vrea, ca i-am zis de mult. Dar daca vrei si tu una din asta mai slaba, mai mica adica, iti aduc. |
hondare, as vrea un tub si o statie - asa....ca pt o dacie ... nu vreau ceva super .... dar totusi sa se simta ca \"omu'\" are thoob ! :lol: :lol: deci ceva pana in 200 coco dc exista .... m-am uitat la situ ala si am vazut ca sunt .. si la banii astia ! :wink:
|
Sunt frate niste chestii acilea de imi vine sa ma intorc cu camionul...
Am gasit frate o cutie uriasa cu 2 woofere de 12\", marca Dual, cu neoane albastre, super cutia, mochetata ca lumea, cu plexiglas, cu iesiri pt bass nichelate, sistem de 600 W rms, se auzea lacrima si iti rupea urechile... 120 $ totul !!!!!!!!!!! Nu am loc frate de tuburi si nici de statii nu mai am, pe bune. La anul, cand ma intorc in SUA, iti aduc. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning