![]() |
Re: Drag Race - Tulcea - 9 Mai
Quote:
|
Quote:
daca mai scoate-ti si 3,5 care dupa ce am am vb azi cu dany la el la garaj,trage f. bine mai bine stau acasa......:lol: sint curios intre 24v si 3,5 cum sta treaba.... pariez pe 3,5....... |
Quote:
|
M-am inscris si eu, sper sa si ajung.
O sa fie interesanta grupa. Am vazut si un s2000 pacolo, o sa fie greu de luat o cupa dar incercam :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma bobi poate da, poate nu vedem acolo ce si cum.A si inca ceva sa imi spui bobi daca vrei sa vii de sambata ca facem si delta drag party si sa ma anunti daca vrei cazare am oferta la hotel de 4 stele camera dubla 100 ron adica 50 de ron de persoana.Sincer eu asa vrea sa veniti multi de sambata pentru party o sa iasa frumos doar cei ce vin la delta drag race vor avea acces la acest party.
|
doar cei care concureaza?
|
Nu ,cei care vin pentru acest eveniment,specatator sau participant, nu toti gura casca de la mine din oras.nu vreau sa fiti deranjati de bagatori de seama de acea,deci ca sa intelegeti toti care vin din afara orasului pentru delta drag race, nu ma intereseaza daca participi sau nu.
|
Quote:
|
la grupa mica treceti si vreo 5-6 honde de la galati:twisted:
|
La mine in semnatura pentru inscrieri ,sincer Dorule de fiecare data ai zis ca vii si nu te-ai tinut de cuvant.
|
prezent grupa s2 Clio 2.0 16v :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning