![]() |
Re: Lazereth Quadrazuma - "monster quad"
E super quad-ul....:|
Pe langa o motocicleta normala asta are mai multa stabilitate....si e si mai tare...:) Cred ca rupe...usor si puternic...super! :D |
mult prea tare si intradevar nu are cum sa aiba mai mult de 500 kg si la 120 cp se duce la 200 km/h ca popa dar tre sa te tina sa mergi pe asa ceva dupa mine esty mai in siguranta pe o yamaha gts de 1000 de la care e luat motoru sau in general o motociclata ......
|
Prea tare .... shi nu intzeleg faza cu sigurantza ....ce va face sa credetzi ca suntetzi mai in sigurantza pe o hayabusa turbo !?
|
nu e chiar asa hayabusa turbo este facuta sa fie condusa de adevaratiii bikery nu de unu care i se scoala lui sa faca un quad tunat intradevar e super nu am ce comenta si mie mi-ar place unu da eu tot mai in siguranta mas simtii pe o motocicleta
|
da dar totushi sunt patru rotzi nu !?
|
Mishto quad, cred ca are niste performante de invidiat, am vazut un filmuletz odata in care un atv a intrecut un mustang v8 si cu sistem nitro. E fain ca-s ushoare si au demaraj puternic ,la 12.000 de rpm.... ;)
|
interesant si ca atat. partea spate pare cam fragila, iar manevrabilitatea difera de stadiul de umplere a rezervoarelor. cu cat scade benzina, cu atat tre sa mergi mai atent. pe linie dreapta poate, dar in rest nu.
|
Super tare ideea cu aceasta jucarie!:D :D
|
cred k ofera niste senzatii foarte tari si mai cred k e destul d scumpa :lol:
|
Quote:
da intradevar is patru rotii da uitete cat is rotile alea pana le intorci.............. doar nu crezi ca are si servo.... sau mai sty poate are:-P |
Ma intreb cat or fi de practici bolizii astia miniaturali... poate decat pt un circuit acolo. Oricum descongestionarea traficului are un nou aliat.
|
doar pt show zic eu k sunt quad-urile astea.... unu e foarte jos..pt orice sosea si doi....la viteze sunt instabile in sensul k nu se inclina prea mult...din cauza gardei mici la sol..si la curbe te smucesc..si poti ramane fara grip..:oops: :lol: pe cand cu o motocicleta simpla te inclini in directia curbei....
oricum faine astea...a fost o emisiune TURBO pe Discovery si acolo a prezentat unu un QUAD facut de el..belea..dar nu avea carene k acesta...dadea niste cerculetze...si drifturi..de nevazut, dar la curbe se lasa jos de tot riderul...k si copilotii din trike-urile de concurs :twisted: |
tare jucaria ...iar siguranta ...ce atata siguranta ;)
|
se pare ca s-a preluat ideea de GGQuad...cool...vreau si eu... 2 mai mici;)
|
HORA MARE PE MOTOARE:D super tare :!: 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:00. |
- Copyright 2026 4Tuning