Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Control RAR (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/182335-control-rar.html)

Alex4u 15-04-10 13:38

Re: Control RAR

deci inca un argument despre subiectul cu scoaterea daciilor din circulatie din 2012...nu le vor scoate doar ca ....daca te-a prins cu ea pe drum iti ia talonul..ca motive sunt cu duiumul...

alecsutz03 20-04-10 17:09

azi 20.04.2010,in jurul orei 9 m'a oprit cei de la ARR...la intrare in oras dinspre' Adjud si m-a luat la cautat...si s-a luat de manerele mele de pe spate care lipseau...nu mergea un bec la pozitie pe fata si un racord flexibil de la roata stanga fata.....drep urmare am luat o amenda de 120lei si talonul suspendat!
Curios este faptul ca nu mi-a zis nimica de gpl(din fericire)
are idee creva ce taxa trebuie sa platesc sa-mi recuperez talonul??

Muttley 20-04-10 17:28

- manere spate lipsa = dificultate de scoatere a pasagerilor in caz de accident, deci mearga;
- bec pozitie ars??? asta nu e motiv;
- racord de frana ce? lipsa? crapat? rupt???

Ce motiv au invocat la suspendarea talonului?

Alex4u 20-04-10 17:48

muttley e clar ca manerele.....ptr pozitie sau racordul acela imbatranit sau cum era nu se ia talonul

alecsutz03 20-04-10 18:09

cred ca lipsa manerelor a fost principalul motiv...si racordul e crapat...nu stiu cum ca e schimbat din februarie!
am fost pana la rar si am intrebat de taxa si mi-a zis ca e intre 80 si 120 lei! voi vedea sapt viitoare! mai rau e ca o sa imi bage masina la teste pt frani!sper sa trec cu bine:(:rolleyes2

ps...oare se mai uita sub capota...?sa dau plamanu jos de gpl acum?sau numai au treaba astia de la RAR cu altcv?

razvanell 20-04-10 21:01

vezi ca te freaca aia la rar de nu iti vine sa crezi....
daca nu ai omolagare la gpl mai bine il dai jos si ai grija ca masina sa aibe toate comenzile functionale,sa ai volanul original,nuca la schimbator....asta daca nu ai pe nimeni sa mergi pe blat :p

Alex4u 20-04-10 21:15

eu cand am fost la itp ....luat tot..inafara de farul dupa dreapta care batea prea sus ..si frana de mana care nu tinea la al 6-lea dinte..tinea mai sus.:( deci ..tot pe blat mergi mai bine

andi_cimpean 20-04-10 21:18

Teoretic, ei trebuie să verifice decāt defecţiunile constate de ARR, dar nu poţi să ştii ce le-o kka mintea ăstora.

Īncearcă să nu le dai motive.

Cu tristeţe constat că Dacia 13xx devine istorie, aşa că aveţi grijă.

razvanell 20-04-10 21:26

teoretic,eu m'am lovit de asa ceva si stiu care e manevra,daca nu ai pe cineva nu mai iei talonul in veci,mai ales la dacie.
cand am fost prima data,cu defectiunile remediate a inceput un ingineras de 2 bani sa'mi traga de faruri,sa'mi zica ca e cazan ca merge motorul ca o moara pe ciocanele,sa tipe la mine...mi'a dat revenire si mi'a bagat numai din electrica,lampi marsarier,proiectoare,si lucasurile care nu functionau.
daca nu apelam la cineva nu mai vedeam talonul...deci atentie mare,fara bani nu faci nimic oriunde te'ai duce in romania.
sa va ferit de rar ca de drq:twisted: cand ii vedeti,chiar daca nu ai unde sa tragi pe dreapta daca ii vezi, o bagi si in sant s'o scoti de pe sosea,asta daca ti la talon.....

alecsutz03 20-04-10 21:32

voi vedea saptamana viitoare...maine ma duc sa platesc amenda si zilele astea sa fac franele...scot gpl-ul....schimb usile....le vopsesc...si apoi o sa ma duc la RAR sa vad ce zic....incerc sa merg fara spaga!sa vad ce iese!

YOKO28 20-04-10 21:55

Sal eu am o dacie papuc din 89 care fusese transformata in furgon auto izoterm iar saptamina trecuta iam facut revenire la forma initiala adica autoutilitara.Am fost la R.A.R. Bacau pentru revenire la forma initiala si am facut I.T.P-ul la ei si sa stii ca nu sunt asa rai astea de la Bacau alecsutz03 mie mia dat din prima I.T.P-ul desi nu ma asteptam sa scap asa usor la ei cu inspectia. Bafta

alecsutz03 21-04-10 20:55

le-ai dat si lor "partea"?da-mi te rog pm cu id-ul de mess...poate mai vorbim...tinand cont ca suntem din acelasi judet!ms

andi_cimpean 21-04-10 21:51

Nu trebuie să schimbi uşile.
Lipeşte şi tu mānere cu nişte bandă dublu adezivă.

GEO GR 01 NVN 21-04-10 22:23

e chiar de speriat cu ei,si eu ii vad pe fiecare zi la iesire de pe autostrada bucuresti-pitesti,la iesire pe ciorogarla.la 9 ii gasesc deja acolo si la 7 seara cand plec tot acolo sunt. ps:daca le lipeste e bn,dar daca incearca sa le deschida ?

andi_cimpean 22-04-10 08:01

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3299446)
e chiar de speriat cu ei,si eu ii vad pe fiecare zi la iesire de pe autostrada bucuresti-pitesti,la iesire pe ciorogarla.la 9 ii gasesc deja acolo si la 7 seara cand plec tot acolo sunt. ps:daca le lipeste e bn,dar daca incearca sa le deschida ?

Păi ce caută ăla se deschidă uşile?
La şofer bănuiesc că are māner sau clapă,

All times are GMT +2. The time now is 22:10.

- Copyright 2026 4Tuning