![]() |
Re: E30 - TURBO!
salut..masina este cumva CZK ul?era la vanzare in AGIP-ul din crangasi? :D bafta cu ea in continuarea..arata super!
|
Quote:
|
Multumim. Da masina a stat in AGIP-ul ala ceva timp. Norocu ei ca a dat de un dement ca mine. Sau nu :twisted:. Poze noi o sa punem sapt viitoare eventual cand e gata masina. Momentan e under construction..
|
frumos proiect. masina o pregatesti pentru competitii sau doar satisfactia de a avea sub capota ***cai?
bafta in continuare. |
Masina este facuta strict pentru placerea mea personala.
|
Frumoasa treaba....bafta cu masina in continuare:D
|
Vanosul nu va fi anulat intr-un final in care se va urca in presiune, upgrade ?!
|
Quote:
|
Sindromul `turbo` a luat o amploare incredibila la Ploiesti!!!!!!!
Felicitari pentru `gioagla` si bafta cu ea!!!!;) |
masina a stat la agipul de langa mine pe virtutii si chiar vorbeam cu baiatul de la agip ca el o vindea de istoria ei..masina din cate stiam eu era buna!a stat ceva acolo dar pana la urma s`a nimerit cineva sa o ia :) bafta cu ea si spor la treaba!
|
Forta Ploiesti :D
|
felicitari.... un proiect foarte tare...in ce sens este mai fiabil cel cu vanos decat cel fara vanos....ca in afara de vanos nu prea sant diferente intre ele
|
Quote:
tot eu sa fac curatenie de ursi de prin capitala...:):)) cred ca ne combinam si la a ta ...:).....sau macar la motor... hai , vb ta....ai grija de fizicul tau....:) |
3 Attachment(s)
Gata si evacuarea :twisted:
|
frumoasa ,cat are diametru iesire ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning