![]() |
Re: CJ.09.BSH -Solenza 1.4
Ionizat peste vreo 2 luni....
Esential am in plan sa fac prelungire capota , grila si porbagaju luna asta.Depinde de vremea asta :( |
grila poti sa o faci si in casa :P
|
Da merge....dar nu vreau sa fac mizerie (kit ,praf ,spray + miros! ):)))
Ma arunca mama pe geam :)) Si oricum timp am.... Nu gasesc solutie pentru priza la porbagaj...de care sal ridic , ca ma gandeam sa sudez acolo unde vine numarul o bucata de tabla care vine imbracata cu fibra si kit + vopsit si iase tot spatele drept...dar priza de unde sal ridic strica totul. Pana nu gasesc solutie nu ma apuc :sad::sad: Veniti cu idei... |
ceva noutati?:-)
|
1 Attachment(s)
Mici incercari :D ca sa vad ce iase da nu prea am timp ca la 6 ajung acasa..
daca te uiti de la mai putin de 10 cm...cam 5 se observa mici punctulete ca sa dezlipit cu tot cu vopsea scrisul acela....dar am dat spray pana am timp so kituiesc , vopsesc , polisat si poate pic de lac eventual...asa ar fi normal. Si sa amintesc ca restu masinii e prafuita daca se vad diferente de la scrisul SOLENZA spre stanga. |
ar merge cel mai bine sa iei si bandourile jos , sa iei si celalalte jos cu solenza si dacia si eventual mergi la vopsitorie si ii dai un albastru mau deschis , acum depinde de posibilitati
|
cu portbagaju ce se mai aude?
|
:) tare
|
ceva nou?
|
4 Attachment(s)
Revin cu cateva poze.....dupa multe intarzieri din cauza vremii care nu ma lasat sa lucru la masina....si cand prindeam putina vreme buna trebuia sa plec...
Dar astazi am vazut ca iase soarele si mam apucat sa iau inscriptiile de pe portbagaj si sai montez(provizoriu) manereul cel negru pentru deschiderea porbagajului. Intre timp am mai uns tot ce era de uns ca sa mearga usor.... Si pe langa asta surprinzator mi-a fost sa gasesc si putina rugina in porbagaj(vezi poza unde am reparat) |
Omule tot iti vad masina prin turda micro 3 poiana dar tot asa o ramas fara nimic pe ea.Eu zic sa le lasi asa cum sunt ca nu avem bani pe criza asta.
|
Quote:
|
Dapai intr-o vreme o vrut sa isi puna sistem de camera 5.1 in masina si nu stia de unde sa isi ia invertor pe 220V si era la Kaufland dar el nu stia.Din gura toti facem dar in practic nimic.
|
Salut. La fata ai putea sa incerci sa cumperi niste pleoape si o grila custom fara semnul Dacia.
Pleoapa arata asa http://www.autozr1.ro/shop/product_i...-14__52637.jpg Stiu ca era de vanzare pe undeva, un set la 45 ron aici Salutari solenzei ardelene de la solenza mea argeseanca! :D |
Intradevar e criza , nu sunt bani destui , servici nema , traiesc si eu , incerc sa fac ceva dar nah...trebuia sa zici de invertoru acela din kaufland ca habar nu am avut.
Si nu numa ca e criza dar pe cand sa fac ceva calumea trebuie schimbat x,y,z la masina ... raman :( si astept iara sa adun bani si pe cand adun ma trezesc ca e lovita... Daca as avea 10 mil /luna /tuning de cheltuiala ar fi altceva. Incet ca am 20 de ani :) Obiectivele urmatoare : sa o repun pe picioare....apoi tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning