Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Rally Sprint 2010 etapa II (https://forum.4tuning.ro/195-satu/181777-rally-sprint-2010-etapa.html)

mareom 24-04-10 01:29

Re: Rally Sprint 2010 etapa II

Eu vin sigur din Timisoara. Ne vedem acolo

szambi77 24-04-10 01:45

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 3304854)
bobby_gsi2 e OK ce zici.
Sunt cu aceas parere, nu are nimic comun cu RallySprint ce a se intimpla pe pista! Respect ptr. concurent si organizatori, numai denumirea concursului e cam ciudata... Nu mi a placut denumirea nici cind eram intre organizatorii, nici acuma. Da ce sa faci, asa sa obisnuit lumea (publicul) nu prea mai poti schimba denumirea.

https://www.youtube.com/watch?v=NurNR...eature=related

Asteptam cu nerabdare organizarea unui event si la noi ca cel de pe youtube !

szambi77 24-04-10 20:01

Fain a fost :D ... concurs strans, concurenti destul de multi, insa din pacate pentru Rici, s-a dovedit ca intr-adevar curba de langa gard era cam prea stramta. Sincer, imi pare foarte rau ca si-a spart masina. Si altii au fost destul de aproape "de adevar" in acea curba :???:

mareom 24-04-10 22:26

Am numai cuvinte despre evenimentul din Satu Mare. Organizare buna, vreme buna, distractie si nu in ultimul rand concurenti buni. Mi-a facut placere sa concurez cu voi si aproape sigur voi fi prezent la urmatoarea etapa. Numai bine!

SM-91-JDM 25-04-10 06:05

Din pacate s-a dovedit ceea ce am zis acum cateva zile despre acea curba, si cel ce a iesit rau din treaba asta a fost Rici,asta e,se mai intampla,din fericire nu a patit nnimic,doar o sperietura zdravana si o masina ce poate fi aruncata la fier vechi.un concurs strans la care Florin Szambi si Devi Dani Rici au facut o treaba foarte buna daca ne uitam la rezultate asa ca tin sa ai felicit pe ei mai ales si totodata pe toti participantii..sper ca pe viitor sa nu mai avem evenimente neplacute.

RADU DOM 25-04-10 10:32

buna baieti!daca cineva poate sa simta prin ce a trecut RICI si parinti lui cred ca eu sunt acela,imi pare foarte rau pentru pentru eveniment dupa cum stiti DANI cu RICI sunt foarte buni prieteni la fel si eu cu ZOLI se antrenau impreuna am iesit impreuna sincer ne pare foarte,foarte rau ,am inceput sa le gindim mult mai serios.In rest un concurs foarte reusit,o organizare f.buna daca ne gindim ca e organizata de o singura persoana pentru care tot respectu,multi concurenti,vreme buna,altceva mai bun eu cred ca nu se putea.
-mii de multumiri SI FELICITARI lui DAVID pentru concurs si organizare
-si sa nu uitam de priteni ca au fost BETON si m-au ajutat sa mai uit de stres
-si prietenilor nostri ACR, CAR4ALL, 365HP,
TOT RESPECTU PENTRU TOTI SI MII DE MULTUMIRI NE BUCURAM CA SUNTEM INTRE VOI.cu respect RADU

tuddor.tsn10 25-04-10 12:22

Felicitari tuturor concurentilor.A fost un raliu reusit,dar imi pare foarte rau pt RICSI...:(..cand se afiseaza rezultatele si pe forum?

Dani DOM 26-04-10 18:25

Frumos concurs!! Regret enorm pentru ce a patit ricsi, dar vreau sa il felicit pentru rezultatul obtinut si sa nu uitam ca de-a lungul celor 2 etape a campionatului a fost de fiecare data prezent pe podium, pe merit!
Vreau sa ii felicit si pe restul concurentilor szambi, misu, florin, bobo, bajnok tuturor celor prezenti pe pista.
Doresc sa ii multumesc lui David dar nu in ultimul rand tatalui meu.
Felicitari inca odata.

szambi77 26-04-10 18:45

Quote:

Originally Posted by Dani DOM (Post 3312529)
Frumos concurs!! Regret enorm pentru ce a patit ricsi, dar vreau sa il felicit pentru rezultatul obtinut si sa nu uitam ca de-a lungul celor 2 etape a campionatului a fost de fiecare data prezent pe podium, pe merit!
Vreau sa ii felicit si pe restul concurentilor szambi, misu, florin, bobo, bajnok tuturor celor prezenti pe pista.
Doresc sa ii multumesc lui David dar nu in ultimul rand tatalui meu.
Felicitari inca odata.

... zise un adevarat pilot in devenire ! Te-am urmarit pe pista copilu' ! Daca te tii de treaba ai sanse mari sa punctezi in istoria automobilismului satmarean, si de ce nu, si mai sus... Depinde doar de tine ca talentul il ai in sange :!: Pe tatal tau si eu il felicit ca nu-i tot una daca avansezi singur sau sprijinit si el te sprijina trup si suflet ! Inca odata felicitari unei echipe tata-fiu de admirat ! ;)

floryn bmw 26-04-10 22:33

searra`:)) multumesk pt felicitarile akordate si eu felicit toata gaska de la mik la mare:) Imi parerau pt ricsi daca te pot ajuta ku ceva anunta ma raspund si noaptea la tel:)lupta e tot mai stransa pt podium si asa e in sportul ku motor sa speram ka nu vom mai avea probleme pe viitor. Mult succes tuturor

SM-91-JDM 27-04-10 07:02

Florinuku,ai inviat?bravo ma pentru lokul 2,nu a avut nime pieptu mai mmare ca tine pe podium,consider ca daca a lukrat cineva din greu pentru un lok pe podium ala ai fost tu,iara cred ca si Szambi ti-a multumit pentru lokul unu.Bravo si ttie Szambi ca nu ti-a fost usor sa dai bice la un armasar care tragea ba catre ovaz ba catre apa,ai tras bine de ham de ai iesit pe 1 :),si cu asta nu vreoiam sa zic ca ai un straf ci doar ca ai tras bine de ghidon.

szambi77 27-04-10 12:43

Quote:

Originally Posted by SM-91-JDM (Post 3313942)
Florinuku,ai inviat?bravo ma pentru lokul 2,nu a avut nime pieptu mai mmare ca tine pe podium,consider ca daca a lukrat cineva din greu pentru un lok pe podium ala ai fost tu,iara cred ca si Szambi ti-a multumit pentru lokul unu.Bravo si ttie Szambi ca nu ti-a fost usor sa dai bice la un armasar care tragea ba catre ovaz ba catre apa,ai tras bine de ham de ai iesit pe 1 :),si cu asta nu vreoiam sa zic ca ai un straf ci doar ca ai tras bine de ghidon.

mersi fain :lol: auzi la el : ghidon, ovaz etc... :lol::lol::lol:

veveve 27-04-10 18:50

2 Attachment(s)
Pt cei care inca nu au vazut video -> https://www.youtube.com/watch?v=mM3yB...eature=channel
si totodata clasamentu oficial al etapei .Felicitari tuturor, mai ales ursarilor ;)

All times are GMT +2. The time now is 02:03.

- Copyright 2026 4Tuning