![]() |
Re: Audi S4/A4 x6
Multumesc la toti care mau votat si care o sa ma voteze. Ma bucur ca va place proiectul meu.
RS4 meu e relativ simplu cu un grafic in forma de dungi stilizate inspirat de la fordurile vechi si accentuind firma NEUSPEED care defapt face piese de tuning si pentru VW si AUDI http://www.neuspeed.com/projects/pro...?ltype=ns_euro Jantele sunt de marca BBS si sunt vopsite in culoarea dungilor laterale prezentand un contrast cu culoarea alba. Bodyul e un pic inspirat de modele audi A4 din 2000 cu grila mica nu trasa pana jos. |
Votul meu merge la kagula_89.Dupa parerea mea merge foarte bine verdele pe Audi, mai ales cu capota din fibra de carbon.Dar eu zic ca era mai bine sa mai pui o poza ca sa fie la fel ca si la ceilati.
|
Eu cred ca la acest concurs vor castiga PRIETENII.
|
Quote:
Dar totus speram sa fie lumea fair play ca oricum nu se castiga nici un premiu lasati masinile sa vorbiasca Bafta Maryus |
Quote:
|
Quote:
Iti garantez eu ca nu e fair play ce se face aici!Eu postez mai mult din pasiune nu neeaparat sa castig! Si plus de asta uitate cate voturi sunt si cate comentarii....deci se intelege :shock:cea ce nu e corect fata de altii ,dar nu ai cu cine:!: |
Quote:
|
vot gonzy_et ;)
|
parca trebuia si argumentate, adik de ce el ? :D
|
Da va rog sa argumentati dc nu ca "vot numai" fiindca e foarte starns si sa fie treaba Fair Play
|
Votul meu merge la Marius,deoarece eu sunt adeptul KIS ( Keep It Simple ).
|
Ce am zis eu asa a fost.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning