![]() |
Re: ceasuri de bord albe
ok mersi, asta am sa fac. o sa pun poze, poate reusesc azi sa le montez. ;)
|
azi scot ceasurile..si le pun...dar ..cum dau mai usor gemuletzu ala jos?cineva mi-a zis ca trebuie sa scot toata consola sa-i pot da jos geamul ala...altcineva mi-a zis sa trag de el :D ...ce varianta aleg? :-S
|
Axul ala de reseteaza km mic are o siguranta mica cu o saiba si un arculet(ai grija la el). Ii scoti siguranta dai afara capatul de plasticul ala si apoi gemuletul iese fara probleme. Sper ca am fost explicit. :)
|
2 Attachment(s)
uite cum au iesit la mine dar a trebuit sa sacrific butonul de aducere la 0
|
frumos mike, dar eu voi face ceva si mai si. :D Asta daca ma lasa and1 sa-i dezmembrez bordu. :D
|
Atunci bafta!DAR TOTI CEI CARE VRETI SA VA SCHIMBATI CADRANELE AVETI MARE ATENTIE LA DIMENSIUNI si luati in calcul ca nu trebuie sa acoperiti si becurile,la faza asta m-am pacalit si am stricat vreo doua sau trei coli autocolante,dar a meritat nu?.BAFTA tuturor oltcitistilor
PS:ADRYX cum ai schimbat volanul? |
1 Attachment(s)
re...am pus alea cum am zis ca fac :( dar sunt dezamagit total de mine...nu-mi place cum au iesit pentru ca n-am putut da bordul jos(n-am mai gasit cheia de 11 X-( ) ...oricum peste 2 saptamani il fac pentru ca trebuie sa-mi fac instalatia electrica :( m-a lasat si aia aseara...
aaa...sa nu radeti de mine :D |
lasa ca reusesti pana la urma... :D
|
Quote:
|
Quote:
sunt mai n00b ... |
Sakin.Daca vrei sa ne intalnim sa te ajut da-mi pm si iti garantez ca o sa iasa la fel ca ale mele.Bafta
|
mai bine zii cum ai facut pe pm sau aici. :D
|
Gabriel_xenon Da...am pus 4 leduri albastre cu niste rezistente. (mi-a facut un electronist). Oricum asta e versiune beta. Acum lucrez la aceleasi ceasuri dar sa imi vina lumina din spate. (sa se aprinda cifrele)
|
sa pui poze cand e gata. :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning