![]() |
3 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum...insa mai e ceva ceva de munca..
|
Re: Multa munca pentru o...pisi...
frate sa nu lasi balta masina asta ca e o bijuterie pe 4 roti
imi place cum arata pana acum tine-o tot asa si mai da poze cu interioru,motoru,intelegi tu :D....un filmulet ceva:D |
super masina !! culoarea masini te lasa fara cuvinte........
|
Nu am de gand sa o las balta....Doamne fereste....
|
frumoasa masina .. tine-te de ea si tine-ne si pe noi la curent cu ce-i faci ...
bafta multa! |
salut .... frumos bmw ... spor la treaba si la reconditionarea lui .. sa il stapanesti sanatos...dar am o intrebare : din intamplare mai aveau " ciorile " alea ... vreun bmw ... mai ieftinache asa d vanzare... inmatriculat in ro ... ?? :lol: :lol: dak imi potzi da un pm ... tzi`ash fi recunoscator !! ms ..
|
o diferenta f mare intre primele poze si astea ultimele
de curiozitate cat ai dat pe masina?! si da cum a intrebat wallderrama nu mai au rromi vreun bmw de vanzare?!:) |
Am cautat mult e36 coupe....de masina asta stiam de pe timpurile cand era a unui doctor...insa a dat'o pe mana rromilor....si si'au batut joc de ea.....si din cate stiu nu mai au nici un bmw...daca o sa aflu ceva o sa va anunt :p
|
am gasit pe mobile.de la fel ca asta la bani zic io buni...in jur la 1600 euro...da cu multi km.....f multi....da asta nu e prb ptr ca se poate remedia aceasta prb.....si in plus se merita ptr ca totusi e bmw si cred ca ptr f multi inseamna ceva cuvantu asta
salut si bafta la proiect sa ne tii la curent cu ce ii mai faci |
cel mai frumos seria 3 dupa parerea mea e36 coupe este...masina asta in special...sunt curios ce ii mai faci
|
Quote:
|
e frumos e36/2,un coupe adevarat,fara rama la geamurile usilor.e un model destul de cautat,am pe cineva care a luat un e36 deja in Germania si asteapta aderarea ca sa-l aduca acasa! o fi el fan adevarat,da' s-a cam grabit... zic eu...
|
ms frumos la toti
|
3 Attachment(s)
Poze mai noi......
|
super frumos, chiar a meritat sa muncesti atat la el. Bafta in continuoare! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning