![]() |
Re: Skoda Octavia RS REVO stage 3
Quote:
|
Quote:
Eu chiar eram interesat de performantele pe care le pot dezvolta aceste motoare, am petrecut cateva ore bune ca simplu participant la incercarea de a regla un astfel de motor in mers cu un bun amic(Yoda), am in desfasurare 2 proiecte pe acest motor sub ochii mei - Cristi + Johan, si ca sa-ti raspund la intrebarea legata de cine sunt eu - sunt un baiat care a avut o masina gri si care la ultima interactiune cu un 2.0 TFSI e capabil sa-ti prezinte filmul asta, fara relevanta ce-i drept la topicul nostru... https://www.youtube.com/watch?v=-IhPHxaadL4 Cu stima, Dragos. |
Quote:
p.s.cum e naka cu noul soft de la Nadir?!trage bine?!:lol: |
Quote:
Felicitari pentru performanta reusita cu acel TFSI de 14,7 secunde (daca nu mai mult pe vremea aceea) |
Quote:
Scuze inca o data pentru deranj! O duminica placuta! |
Quote:
Apropo, pe cand vedem un grafic dyno de la un TFSI stage 3 Powerteam? |
masina mea e in lucru.va fi gata zilele astea.nu cred ca in graficul de mai sus vrea sa se arate vreo diferenta intre cineva si altcineva cum nu vrea asta cred nici cei care au postat celellalte graficuri la aceasta sesiune.
|
Quote:
|
Quote:
si nu mai fi ironic ca nu ai de ce....sau mai bine spus nu ai cu ce! iar cel pe care-l luati voi in baza e un tip mai mult decat ok si pe deasupra si inginer cu "ceva"mai multe cunostinte decat voi!mai nou toata lumea se vrea tuner, cu sau fara pregatire in domeniu! |
Quote:
|
In loc sa fie treaba constructiva toata lumea sta pe ce face vecinu si nu vede partea buna ci cauta sa scoata in evidenta numai defectele . Indiferent de tuner este de apreciat ca se poate ajunge la asemenea puteri chiar si poate numai pe dyno . Ca sa fie treaba corecta mergeti toti la un singur dyno , va aliniati la start si va aratati reciproc fisele de la dyno fara sa va mai dati ca sa nu apara probleme de gen greutate , tractiune , aerodinamica etc. si sa zika unu sau altul ca o masina de 400 facuta de x trage ca una de 300 ( a lui probabil ) .
|
Quote:
Pana acum cea mai rapida masina FWD din Romania este un TFSI Revo, care a dat o putere de 371 cp pe un dyno din Bucuresti si 369 pe un dyno din Cluj. De asemenea S3-ul Muu pe cand avea k04 (+360cp) a reusit un timp de 12.4 secunde, iar acum cu alta turbina dar motorul inca stock a resusit un timp de 11.7 sec. https://www.youtube.com/watch?v=oQLU_jWExs8 Sa-ti mai enumar masini Revo de +360 cp? Si nu cred ca esti atat de naiv incat sa crezi ca intr-o cursa de dragracing singurul lucru important este puterea. Sau sa pui frana pe final, ca sa citez un mare "filozof" in viata. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
mereu am zis ca numai scriu pe 4 tuning da uite ca dracu ma indeamna:))))))))))))))))))))))ferice moderatorilor care adora circul.e ca in cancan.ai circ ai cititori;")))))))))))))))))))))))))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning