![]() |
Re: Moskvich 408
Quote:
~Nautilus |
Re: Moskvich 408
m-am exprimat gresit, voiam sa zic o varinata pentru a mari puterea
Pentru mine care nu sunt prea priceput inlocuirea motorului cu unul mai puternic parea cea mai simpla solutie. Eu intreb fiindca am un unchi care vrea sa arunce un Moskwich la fier vechi si ma bate gandul sa il iau, mai ales dupa ce l-am vazut pe asta. Quote:
|
Re: Masina mea Old School - Moskvich 408
superb
incearca sa o lasi jos mai la sol sa vezi ce bine o sa sa vada , e mult prea cocotata |
ba din contra, las-o acolo, arata perfect a muscle car, nu shity plastic car ca in zilele noastre, trantite si frecate de pamant..
Curu' sus e perfect ;) |
@ raduvlad1981
Daca-mi permiti o recomandare, fa ceva cu barele alea, īn general cu partile cromate. Tragele macar cu crom- polish ceva ca sa le īmprospatezi, ca-ti strica toata lucrarea. Se vede ca cromul este īnvechit si aproape fara luciu. |
1 Attachment(s)
Quote:
stima |
Jantele sunt frumoase dar nu prea se potrivesc,cauta un model mai "old school"
|
Quote:
stima |
Adevarata masina!8)
|
Frumoasa masina.... Pot sa te intreb de ce nu ai ales modelul 1500??? parerea mea e ca e mai frumos ala.... dar nu e asa vechi... A avut si taicameo unu din ala, dar s-a dus.. :D
|
Uimitoareeeee!
Mi-am trait copilaria intr-un moskivch 408 :D, in masina asta am invatat sa conduc :D! dar am vanduto acum 7-8 ani cu 7 milioane ca prostu :)...acum regret... Multa bafta cu masina! arata foarte bine :D |
Quote:
stima |
Quote:
On TOpic: foarte frumoasa masina domnule, si bunica mea a avut unul dar verde, am auzit multe despre aceasta masina, o legenda:!: |
foarte tare masina.a iesit foarte frumos.daca imi permiti niste sugestii... , ar merge niste jante nichelate sau negru mat,ceva model cu tenta retro.rotile spate sa aibe gume cu talon mai mare gen muscle car si un pic lasata de fata.si binenteles ceva la motor ;)
|
Quote:
Cum ai ajuns tu la concluzia că avea 9 ani cānd a vāndut maşina? :lol: Tu ce vezi la profilul lui, sunt posturile acumulate (16) şi nu vārsta. Ontopic: Ce mai face bătrāna? Nişte poze? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning