![]() |
Re: Machetele mele - axel_BMW
10 Attachment(s)
Cele 2 expuse azi (de fapt ieri , dar e trecut de miezul noptii asa ca rog moderatorii sa considere acest post ca fiind scris ieri ):D :
1. Dodge Magnum R/T Maisto Urban Metal 1/43 la care a venit in vizita fratiorul lui 1/64 8) 2.'65 Ford Mustang Hot Wheels Super Treasure Hunt$ :lol: |
PERFECT!!! Super TH scos din cutie, au sa faca Venox si Eugen cu inima :lol: arata fosrte bine Mustang-ul dar si Dodge, cel 1/43 il am si eu :-D
|
Chitibus... !
Rotile merita mai mult ca masina (daca n-ar fi tablaraie si nu s-ar deschide capota) chiar ca ar merita sa scoti rotile si sa trash-ezi caroseria... Whatever... Am si eu Dodge d'ala identic cu al tau. Si la scara 1/43 si la 1/64 identice le am... Funny... thing. :) |
10 Attachment(s)
Whatever , tot nu arunc masina , oricum e mult mai detaliata ca un HW obisnuit .
Am revenit cu : 140#-BMW 328CI -....-1/60 141#-BMW 328i - Welly - 1/60 142#-BMW 3er -....-3 inch -aproape deloc detaliate , le-am luat numai pentru ca imi place seria 3 . Si cele 2 machete prezentate azi : 1. Smart Fortwo Siku 1/50 2.'55 Pontiac Starchief 1/43 New Ray |
1 Attachment(s)
Aseara, dupa ce am postat pozele cu scara 1/43 , mi-am dat seama ca din ele lipsea o anumita persoana .... Cin' sa fie, cin' sa fie ? Dacia Logan Pick-up 1.5 DCi 8)
|
Foarte fain Pontiacul, cat despre comentariul lui DS , mie imi place Fordul , il am si eu fara rotile alea faine...
|
Daca doriti poze cu un anumit model, nu ezitati sa-mi scrieti :D
|
Fain Pontiac-ul ala !!!!! Te-ai gandit sa-l dai ?
|
Quote:
On: Super Mustangul, si culoarea e frumoasa, si jantele, tot :D |
Abia acum am vazut... ce cauta un $TH in afara blisterului??? Foarte fain, il am si chiar ma miram si eu si Vlad cum arata motorul... la fel ca pe cel non-T-Hunt...
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri :D
@Thunder - Nu, nu vand nimik din colectie, poate doar dublurile @e30_eVG3n - Eu am o boala, nu suport ca machetele mele sa stea in blisteruri, nedesfacute, indiferent daca sunt Maisto, Matchbox, Norev sau T-Hunt$ |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Scuzati-mi lipsa de 2 zile , am avut mult de lucru pentru scoala ( am numai 12 ani :D ) .
Pentru azi : 1.Honda Civic Type-R - Matchbox - 1/61 2.Peugeot 307 WRC - Norev - 1/60 |
2 Attachment(s)
Vad ca nu v-au placut ultimele :cry: .
Pentru azi : 1.Renault Megane II Trophy - Norev - 1/60 2.Vw Race Touareg II - Norev - 1/60 |
Vreau şi eu o poză de grup cu toate machetele :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning