![]() |
Re: E36 - 325IA LOLO
Arata foarte bine, spor la modificari in continuare
|
Quote:
|
Quote:
Cutia ramane asa automata? Sau te tenteaza una manuala? Arata foarte frumos, multa bafta. :D |
e forzzza mashina am vazut-o prin trafic se vede shi se aude bine:)
|
Frumoasa Pisica ... ce culoare este asta ? imi poti spune te rog codul ? e cumva imola red?
|
cutia ma tenteaza sa o schimb dar si nu, ca e super buna pt ce trafic avem sunt intre asa :???:
jantele nu o sa le schimb vreau sa fie cat mai originala am avut niste tentative sa le schimb dar nu m a lasat inima sa le dau desi cand am luat masina nu prea mi au placut daca e doar sa i mai iau alt set da de dat pe astea sigur nu:D culoarea este brillantrot 308/3 dar o sa o revopsesc peste cateva luni ca mi se pare cam portocalie. Si acum sa va intreb pe voi care rosu de le bmw este mai aprins? |
Imola red
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
frumos e36 :)
PS : poza cu imola red |
foarte frumoasa pisi:).o parere personala e ca iar sta mai bine fara pleoape,in rest e foarte frumoasa.incearca tornad o red de la vw.este un e39 pe forum vopsit asa
|
bravo boss...imi pare bine ca ai grija de ea. Parerea mea este sa-i lasi asa cutia. bafta in continuare la preparat;) Si jantele alea chiar nu sunt de dat tinand cont ca sunt si full polish. Cand le-am polishat asa la misto am ramas uimit cum ies.
|
Quote:
|
da pacat ca e automata ! ca in rest masina e vis ! 8)
|
ma nu e nici rau asa cu automata, pentru oras e buna da ma enerveaza ca nu pot sa fac si io ce vreau cu ea cand ma mai mananca talpa. da la drum e smechera se deuce destul de bine.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning