Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/180633-matizul-meu.html)

andreigam 11-04-10 18:37

Re: Matizul meu

salut mrs frumos de ajutor ! Vorbim si vedem cum facem! Mersi oricum !

Ntzphotography 12-04-10 14:23

Frumos matiz.Sa-l stapanesti fara incidente ;)

andreigam 12-04-10 14:44

Multumesc frumos ! Doamne Ajuta !

andreigam 13-04-10 19:00

apropo ...daca aveti ceva sugestii au ceva sfaturi sau idei cum imi pot "aranja " masina ...va rosg spuneti-le sunt deschis la sugestii si sfaturi, sincer am si eu cateva dar vreau sa vad ce ziceti si voi ..asa ca va astept cu noi postari..

B-99-SAA 13-04-10 19:09

am eu o sugestie... las-o mai jos :D (urmeaza sa fac si eu asta dar nu stiu cand,trebuie timp+bani,si nu prea am nici una nici alta.....)

andreigam 13-04-10 20:14

eu sincer m gandeam s ii pun niste jante din aliaj (spitate) si sa ii pun niste caucicuri un pic mai late sa o latesc un pic, si mai astept saptamana asta a vina pleoapele . Am facut rost si de o startie audio auto si ...vreau sa imi fac ceva frumos in spate (dar sa nu imi ocupe tot portbagajul !

andreigam 13-04-10 20:15

oricum multumesc pentru idei...asta m gandeam si eu sa o las un pic mai jos dar ... gropile de pe drumurile din Romania ...m-au descurajat :P

CatalinM6 19-04-10 14:54

Frumoasa culoarea "Gandacelului".........si pare si ingrijita...
La niste jante te-ai gandit?

andreigam 19-04-10 16:07

6 Attachment(s)
Am ajuns mai devreme saptamana sta casa si am avut timp mai mult, si m-am gandit sa o ingrijesc un pic , am " descaltat-o " si am sluat la mans si slefuit tmburii si etrierele, ca erau un pic atinse si pana sa m hotarasc ca culoare le fac ( ca rosii au toti si vreau ceva mai special in ton cum masina ... astept sugestii;) ) ...am facut-o cu aceasta nuanta .

crysty.bobok 19-04-10 16:14

ai zis ca te-ai apucat de slefuit .. unde k nu se vede?
ala e bronz?
sambata am facut si eu tamburii .. dar dupa mintea mea cred k au iesit mult mai bine ....
nu o lua in nume de rau dar data viitoare slefuieste mai bine ;)

Bafta !

andreigam 19-04-10 17:12

nu am dat un strat gros de vopsea ( spray ) pentru ca nu am vrut sa imi fac de lucru pana peste 2 saptamani cand o sa imi vina vopseaua definitiva de aceea pare asa un pic ciudat si pluus ca lucea mult ;)

banzay 19-04-10 18:51

Bormasina+cap perie de sarma. Ies ca noi. La mana ii scoti cu greu la adevar (daca esti comod), mai ales daca sunt si ruginiti bine... ca posesor de etrieri si tamburi rosi... iti recomand vopseaua neagra lucioasa, de 1000 de ori mai finuta...

Robert_MNW 19-04-10 19:08

Si eu iti recomand acelasi lucru....vopsea neagra! Merge si ceva tipator daca vrei sa arati la oameni ca Matizul are tamburii si restul cam anemice:-)

andreigam 19-04-10 21:00

mrs frumos ! Negru nu prea se vede o sa i-au si niste jante soitate cu timpul si o sa vreau sa se vada si ele sa se distinga ... si cautam o culoare mai descisa sa iasa in evidenta ;)

B-99-SAA 23-04-10 08:11

de ce sa nu o lasi mai jos... ? uita-te la mine sa vezi cum a iesit, si nu mi-e frica :D etrierii si tamburii poti sa ii faci albastru/rosii ca sa iasa in evidenta, negru nu se vede.... daca vrei sa o latesti, pune jante pe 14, nu atinge in schimb se simte diferenta (in bine zic eu). si daca pui jante mai mari, uita-te aici ca sa vezi ce dimensiune iti trebuie la anvelope. in rest, spor la treaba!

All times are GMT +2. The time now is 20:02.

- Copyright 2026 4Tuning