![]() |
Re: noul audi a4 2.0tdi quattro vs. 320d e90
320d. in primul rand pentru ca arata mult mai bine decat A4, se vede mai multa atentie la detalii si design in interior. a4 simt ca de 10 ani incoace se schimba doar din facelift in facelift... treptat. n-au avut un model nou de mult timp :)
|
Mda, dar vad ca a4 are performante f asemanataore cu 320d, chiar foarte
|
cu faceliftul ai dreptate,km asa e.dar totusi a4 :)
|
ScAcKi mai mult de jumate din posturile tale din acest topic sunt pierdere de vreme pentru cel care le citeste...Incearca la divertisment
|
OFF TOPIC: Audi are cel putin 5 ani de recuperat fata de BMW.Asta este adevarul, nu mai vin cu argumente pentru ca iar intru in polemici.Faptul ca se apropie foarte mult de BMW este cat se poate de adevarat si cine stie poate ca in viitor chiar o sa obtina suprematia, insa pana atunci la date tehnice la orice clasa BMW bate la fundulet Audi si Mercedes.
ON TOPIC : Design : Audi Performante : BMW Overall : BMW PS. Nu incerc sa influentez pe nimeni, asta este doar parerea mea. |
mda... not another bmw fan :P zi frate ca esti fan bmw nu ca e cu 5 ani in spate audi :))
ontopic... cred ca tot 320d aleg |
BMW nu e pentru toata lumea. Cine are o problema cu BMW sa isi ia Mercedes sau Audi e chiar foarte simplu. Mai nou e la moda sa zici ca BMW nu face masini calumea. Ca si exclusivism cred ca e clar ca seria 3 e90 castiga.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
am sa scriu doar audi,ca data trecuta cind am scris si de ce e mai bun,am luat la p..i in gura si alte vorbe minunate.deci audi.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Vot Audi ...audi da clasa la Bmw io zic ca audi is si mai frumoase interioarele si exterioarele si motorizarile...dar pretul la Audi parcai mai ieftin decat la Bmw sau mi se pare mie ?
|
Audi A4 datorita sistemului "quattro "
|
alt topic dezgropat peste noapte:D
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning