![]() |
Re: E46 - Facelift
Quote:
|
Quote:
|
De fapt m-am exprimat gresit... in poze pare ca sunt 3 masini diferite :o
Cand are faruri cu lupe, cand are fara... cand are trimuri gri, cand carbon silver... in alta poza se vad scaune sport (incalzite), in alta normale... :rolleyes2 |
da asa e, si mai sunt si alte diferente. tapiteria din piele, pedalele...
|
Cred ca a vrut sa faca ceva de genul Find the differences :-P
|
1 Attachment(s)
am si eu o poza !!!???????
|
kox.. diferenta la tine e ca este poza reala si intreaga :P deci :)) doar seamana :)).. hai ca e tare.. are chef baiatu de bambilici.. la inceput se gandeste la o evacuare dubla dupa care in 4-5 zile si pastele intretimp are poze noi cu evacuarea montata :)) cool
|
observasem si eu acelasi lucru,am recitit pag.1 si 2,masina postata pe 2.04 si pe 6 apare cu tobele,poze de la 2masini diferite,siguranta.
sau poate ne inselam,unele sunt cum arata masina la inceput cand ai luato si altele acuma,ca asa si la a mea dk te uiti la primele cand am aduso,era vai de ea interior,fara clima si multe alte lipsuri. imi cer scz daca m-am inselat sau dk am deranjat,dar trb si vii cu explicatii ca asa facem toti. spor la treaba in continuare daca este masina ta |
sa vandut
|
Quote:
|
hahahaha ce panarama de copil
|
:lol: chiar tare asta,sa-ti fie rusine nenea ''PINOCHIO''
|
asta ar putea face parte din topicul "top 100 de posturi tari"
rusine sa ne minti in halul asta adybmw89 daca chiar ar fi fost a ta, chiar sa o fi vandut acum; puteai elucida misterul pozelor ;) |
e masina mea colegii lam vandut misterul pozelor e ca asa vroiam sa arate masina da lam dat asta e misterul pozelor nu stiu ce credeti voi si nui aici nici un pinochio da in fine
|
multumesc bmw rulllzzzzzzzz
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning