![]() |
Re: Machete in lucru - edinho_realmadrid
1 Attachment(s)
Un alt proiect, pe care nu l-am prezentat, este finalizat in proportie de 75% ! Sper ca saptamana viitoare sa postez cateva poze cu stadiul proiectului ! :D
|
de unde ai cumparat tt mk1 si la ce pret ca vreau neaparat unul
|
Nu este al meu, ci al unui prieten ! Oricum este un model nu foarte recent aparut ! Incearca sa iti faci un topic la Vanzari/Cumparari machete, acolo sper sa gasesti !
|
6 Attachment(s)
Am finalizat si Audi-ul TT, 1/24 Welly
Modificari Exterior: - vopea 2 nuante ALB POLAR si NEGRU - vopsit jantele albe si prezoanele ROSU - elimintata si acoperita grila frontala - am scos numarul de inmatriculare si acoperite gaurile - cateva fire rosii adaugate la motor Modificari Interior : - mocheta culoarea neagra - eliminata bancheta spate - montat rollbar - vopsit interiorul si fetele portierelor Crem Cracked Wheat 320 E-2 - vopsit bordul si volanul Crem Cracked Wheat 320 E-2 si cateva elemente in ROSU |
Quote:
2-Buna ideea cu firele rosii la motor:lol: 3-Ce a patit spoilerul spate? se vad niste zgarieturi urate pe el. 4-Interiorul e de milioane, felicitari:lol: totusi mai bine il faceai alb...asa ai 4 culori pe masina. Cum ai izolat prezoanele? Cu grija?... Buna treaba, si totusi de ce rollbar?? ce se vrea a fi? masina de curse sau tuning...sau ce? |
Quote:
1. Pai am vrut sa fie ceva mai deosebit(poate sa semene putin cu un RSQ) 2. Rosu cu negru, parerea mea, intotdeauna au mers de minune :D 3. Just my f*ckin' camera :))) 4. Am o manie la pielea de culoare deschisa in interiorul unei masini (gen alcantara & CO. :twisted:); prezoanele pur si simplu cu grija...si fara banda :)) Si rollbar-ul...hehe...aveam prea mult loc liber eliminand bancheta spate si am zis ca da bine, mai ales ca este in 2 usi ! |
Foarte frumos TT
|
Quote:
|
arata bine seria 6... sa faci bine sa arati intregii lumi cam ce iese
treaba la motor e de nota 10+ spor la treaba in continuare! |
superb, imi place!
keep up the good work |
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
BMW 645ci DRIFT CAR 1/24 Welly
Modificari Exterior: - vopsea Grey-693847c - am eliminat: grila frontala, poriectoare, buza farii fata, numere, sigla portbagaj, evacuarile(finala) - yellow headlights (made from scratch) :D - stopuri (made from scratch) - zgarieturi, urme de spargere a cauciucurilor pe aripile si bara spate, funingine din cauza esapamentului - farul stanga, capacul rezervorului de benzina, bara spate "fixate cu banda adeziva" - coborata garda la sol - headlight air scoop - plafonul si capota motrului au primit un "carbon look" :D Modificari Motor: - vopsit blocul motor Rosu IMOLA-pms185 - vopsit conducte, capacelele, surubele Rosu Imola-pms185 / Alb POLAR - filtru aer sport \ - kit turbo + pipes |(made from scratch) - garnituri, coate / - conducte - strut tie bar Modificari Interior : - eliminat bancheta spate - podea noua - revopsit bordul si volanul Negru - fire fixate pe podea - scaun scoica - pedalier sport - 3 ceasuri suplimentare amplasate deasupra consolei centrale (Turbo, Oil pressure, Water temp) - 1 turometru - frana de mana hidraulica - mutat bateria in interior - sistemul de alimentare cu combustibil mutat in interior ( rezervor benzina, pompa, fitinguri, tevi) Dupa cum am mai spus macheta a fost luata de la un prieten intr-o stare foarte proasta. Majoritatea pieselor lipseau, am fost nevoit sa fac in proportie de 85% ce am enumerat mai sus de la 0 !!! Astept parerile voastre |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning