![]() |
chiar oi fi singuru' care crede ca e o masina foarte urata si ca H1 era de o mie de ori mai misto?
in fine, are beculetze! |
pai la h2 stiai ce cumperi offroader adevarat nu tu aer piele si alte prostii
aia era masina pt noroaie stanci santzuri nisip pai nu degeaba o foloseste armata americana nu?? |
H1 e mult mai scump decat H2...
SHi h1 e ULTRA Luxos in interior! Eu asha shtiam sau ma inshel? :? |
mda e mai scump h1 asa stiu si eu
cat priveste interiorul din ce am vazut eu pe la noi nu e foarte simplu ultra luxoase am vazut si eu pe net dar si le-au facut oamenii probabil ca a fost si din fabrica vreo varianta mai dotata |
2 Attachment(s)
mda sunt si variante superechipate:
|
eh.. v-am zis eu!
|
marpha marpha frate.asta da mashina.poate ca o sa imi iau shi eu una mai incolo...
|
Intr-adevar, H1 e mult mai aproape de ce s-a dorit a fi Hummer...macar e un offroad adevarat...Si interiorul lui H2 e la fel de luxos, dar, cum a zis si CataRS4, sunt facute din plasticuri ieftine...tipic american...
|
3 Attachment(s)
Deja a ajuns o masina de serie ca oricare alta, si-a pierdut caracterul exclusivist dat de originea militara. Daca chiar vrei sa te faci vazut pe sosele poti sa-ti iei si alt mamut american (suburban etc) si fii sigur ca te ocolesc toti.
|
asta ultimul parca e corcitura de H2 cu Trailblazer cel putin partea frontala :lol: :lol: :lol:
|
ce suparat e hummeru din ultima poza ! :lol:
|
bai ultimele 2 poze sunt chiar frumoase.mai ales ultima care cum a spus shi alexius este putin suparat hummeru ala.
|
Absolut oribile...si farurile la ultimul sunt luate de la Blazer...patetic... :?
PS: ce cauta poza aia cu BMW strivit de minge?? :lol: :lol: :lol: |
offtopic:
Description: Off topic nike vs. bmw ,asta scrie la poza :lol: :lol: :lol: |
oricum bogdane tre sa recunosti ca arata mai bine decat hummer h2 cele 2 poze?yo asha zic.gusturile nu se discuta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning