Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - D' white alpin cat - Limited Edition... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/180179-e36-white-alpin-limited-edition.html)

Marian_nebunu 02-04-10 12:55

Re: E36 - D' white alpin cat - Limited Edition...

Quote:

Originally Posted by TM 77 ADF (Post 3241470)
nu are 2 actibilde prietene, e limited edition masina, interioru recaro, volan de M, schimbator de M, trimuri de M, pragurile interiorare de M, 8 boxe, plafon negru, etc... stai linistit :) stiu ce zic

ai verificat seria de sasiu pe "realeom.com" ????

ar_66_rau 02-04-10 12:59

Quote:

Originally Posted by TM 77 ADF (Post 3240787)
Masina e adusa din germania, in luna noiembrie, de la unicul ei proprietar, facuta la comanda, model individual, are 108 mi de km, masina a stat mult, s-au investit foarte multi bani in ea, e complect M si interior si exterior, international model, editia limitata...
am istoricul ei scos de la bmw, am verificat-o si in germania si aici in RO, multe piese schimbate la bmw, ulei full sintetic, filtre originale, etc... ultima revizie facuta de mine in decembrie...
las pozele sa vorbeasca... poze cu interioru sapt viitoare si alte detalii...

to be continued...

mah nebunule....dar de 1 aprilie iti faci si u topicul:)):)):)):)).......superba masinaa...am vazut-o si in realitate....e chiar ft ft frumoasa....si incet o sa o faca si mai frumoasa.....dar urca poze frate...:D:D....sarbatori fericite;)

rdy4ever 02-04-10 13:01

bai da eu dc nu vad nicio poza?

ar_66_rau 02-04-10 13:02

Quote:

Originally Posted by rdy4ever (Post 3241994)
bai da eu dc nu vad nicio poza?

:):):)...pt ca nu a pus...ii nebun baiatu'...:D

razy88 02-04-10 14:13

Mai devreme se vedeau pozele :D Acum nici eu nu le mai vad :))

Skillzu 02-04-10 14:24

Pozele nu se mai vad, pentru ca au fost sterse de catre sunblease7 fara vre-un motiv scris, si fara a informa vre-un moderator de pe aceasta sectiune.

sprinter 02-04-10 14:49

Mariane nu te mai agita ma atat ca s ar putea sa ti pocneasca creieru. Masina individual sau nu arata FOARTE FOARTE bine.... mai e de munca la ea dar e o baza excelenta de plecare. Astept niste poze cu interiorul daca se poate ....

Marian_nebunu 02-04-10 14:51

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3242236)
Mariane nu te mai agita ma atat ca s ar putea sa ti pocneasca creieru. Masina individual sau nu arata FOARTE FOARTE bine.... mai e de munca la ea dar e o baza excelenta de plecare. Astept niste poze cu interiorul daca se poate ....

sprinteorule :))) am zis eu frate ca nu arata bine??? mie chiar imi place masina :D !!! nu imi place culoarea jantelor !!! dar nu tre sa imi placa mie,,,tre sa placa propietarului !!!

bafta cu masina :D

morpheusmaster 02-04-10 14:54

Fratilor vorbiti de o masina dar eu nu pot sa vad pozele!!! Puneti pozele la loc sa vad si eu despre ce ne agitam aici :) :) :) (se umfla tztza!!! =)) daca nu vad pozele)

Caius TM 02-04-10 16:26

pozele au fost sterse ca aveau sigla tuninggarage.... se pare :)

TM 77 ADF 02-04-10 17:39

masina a fost cosmetizata, polishata si tratata cu solutii speciale :lol::lol::lol:

e36adigolan 02-04-10 17:43

frumos... sa.l stap sanatos si la catiii mai multii km

sprinter 02-04-10 18:04

Daca nu ma insel masina a fost la vanzare acum cateva luni ? sfat prietenesc scapa de toate tampeniile alea adaugate cu ///M strica tot ... Iar clantele vopsestele intr o singura culoare, e pacat. Imi place pt ca e foarte ingrijita...

TM 77 ADF 02-04-10 18:09

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3242607)
Daca nu ma insel masina a fost la vanzare acum cateva luni ? sfat prietenesc scapa de toate tampeniile alea adaugate cu ///M strica tot ... Iar clantele vopsestele intr o singura culoare, e pacat. Imi place pt ca e foarte ingrijita...

nu a fost pe net niciunde... manerele asta sunt gravate... :D

by_edu 02-04-10 18:28

Quote:

Originally Posted by TM 77 ADF (Post 3242620)
nu a fost pe net niciunde... manerele asta sunt gravate... :D sper k se vad pozele acuma :oops:

Nu ai pozele la rezolutii mai mari ? :D ca sa le pun si eu pe Desk :)

Mersi !

Frumoasa pisica bafta cu ea !

All times are GMT +2. The time now is 17:18.

- Copyright 2026 4Tuning