![]() |
Re: schimb astra G coupe cu e46
ai PM
|
sus sus
ofer astra g pe un e46 neimatriculat sau inmatriculat si + ceva dferenta ori golful din poza |
2 Attachment(s)
valabil....
acum1 sapt facut un drum lung si se comporta excelent masina,nu trage(fcut unghiul decateva zile)schimbat gume ulei,filtre etc.. nu bate...consum de 4-5% accept orice test +1,2 poze de pe drum |
valabil
cash/variante |
cat e cash ?
|
4500 eu
|
vaaaaaaaalabil
4500 eu si la fata locului mai putem discuta;) pentru cash prefer schimb cu e46:D |
valabil....
la cash se mai discuta ceva sau schimb cu e46 diesel inmatriculat si mai ofer ceva dif sau schimb pe schimb cu una neinmatriculata |
sus?!?!?!?!:rolleyes2
|
vaaaaalabil
ofer o masina in stare foarte buna cu motor mic,consum mic absolut toate actele in regula,taxe la zi etc etc.. caut e46 diesel numai si numai si as vrea sa rezolv pana in iarna ca intra taxele mari aberante si atunci ii jale un ex banal dupa cum m-am infromat dupa noiile taxe euro 3 motor de 2000 taxa ii 5000 eu deci...no comment astept oferte |
sus
ofer astra g din 2003 dti,stare foarte buna caut e46 inmatriculat sau neimatriculat(urgent) diesel |
valabil
|
sus
ofer astra g din 2003 1.7dti coupe pe un bmw e46 320D neinmatriculat,pot ofer si ceva dif mica...anii 99-2001 sau cu inmatriculata si ofer diferenta mai consistenta |
valabil
rog un moderator sa mute topicul la vanzari masini bmw multumesc |
3 Attachment(s)
Quote:
neinmatriculata cat mai urgent...variante sau inmatriculata si discutam de diferenta preferinte,masina la linie,motorul cat mai ok,culoare neagra sau gri chiar si rosu iar ca si dotari minim clima,geamuri electrice +/- trapa,pilot automat...etc |
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning