![]() |
Re: Cielo Oradea
arata foarte frumos, foarte "mafiota" cum s-a spus mai sus:-)
muzica, jos palaria..este jbl totusi.. toba sport pune de carbon dar cu silencer, cand vrei urla, cand nu, nu :lol: bafta in continuare la modificari:-) |
3 Attachment(s)
multumim frumos , ne straduim sa o facem din ce in ce mai buna:D
acuma cu muzica mie imi place JBL , ca si brand , nu o fi cel mai tare in domeniul car audio ..da e suficient , si oricum imi place sa merg pe acceasi linie :D nu boxe dls,,woofer GZ etc. |
3 Attachment(s)
noul look :D
|
O schimbare radicala a look-ului :D
|
Frumoasa rau masina!E si aceasi culoare ca a mea,poate i-ti fur si eu vreo 2 idei daca nu te superi bineinteles!Bafta cu ea in continuare!
|
ma bucur ca va place:D
|
Frumoase rau jantele. Wolfrace-urile astea dau bine de tot pe masina ta, mai ales ca e si inchisa la culoare!Totusi cred ca ar fi mers si ceva mai maricele decat 15", dar asta depinde doar de tine.
Felicitari pt grija pt masina...Munca e totul ! |
7 Attachment(s)
un update asa micutz de prin vara din 010..:D
nu mai postat de ceva vreme:shock: si un virtual in materie de bad boy si nu numai :D facut de BSV pe care doresc sa si il pun in aplicare in cursul acestui an |
Ma bucur ca`ti place ce am gandit eu cu masina ta:),dar asta e adevarau arata prea bn asa;)succes la realizari..si sper sa o vad asa anu asta cum zici tu.Sper ca nu te superi daca imi fac si eu BB cam asa :)),o sa semene masinile noastre dar totusi vor fi diferite.cele mai cunoscute cielo`uri or fi astea Mihaiule.
App...ce cauta masina ta...la fosta mea scl unde am terminat liceu?:D |
statea la umbra , in compania masinei la politie :D
cu putzin timp cu catziva mai multi bani :D le facem si mai valabile :D |
imi place linia audio.. nu esti moale:D
|
mersi mersi :D
|
oi trece anu asta pe la mitingu vostru si o sa vad live...8)
|
te asteptam sa treci :D
o profi photo sesion e inclusa in pretz..:D |
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning