![]() |
Re: E46 - Shadow line
2 Attachment(s)
... in viitorul apropiat intentionez sa schimb bara fata + spate cu unele ///M aftermarket ... ceea ce nu stiu eu este daca la barile acestea mai este nevoie si de armatura ? accea care este sub cele stock !!! si cat de bine se vor aseza pe masina ??? Multumesc
|
nu ai nevoie de alta armatura , merge cea veche.
|
Quote:
dupa parerea mea CEA MAI BUNA ALEGERE... ai nevoie de prinderi de non lci... in rest merge tot asa cum e. |
cea mai buna alegere colegu i schimba mult aspectul si arata mai bine te asteptam cu poze noi
|
6 Attachment(s)
new photos :shock: ! cam murdara dar se vad schimbarile :-P
- nas negru mat - un nou set de jante ... temporare ... "replica" R17 225/40/17 |
Frumos frumos, imi plac narile negre. Jantele sunt rial ravenna daca nu ma insel :)
Ce zici de un set de jante BMW 162 ( de pe E90 ) pe 18 ? ... Ar da frumos pe ea ? P.S. In primu rand vezi ce faci cu evacuarea, 4 tevi pe ea dau ca dracu, nu te supara pe mine, dar se vad foarte foarte urat. |
@Silciu - cred ca ar da bine si cu jantele BMW 162 ... dar de ce ma intebi ? vre-o combinatie ceva ?
de evacuare nu am ce sa zic, nici mie nu imi place dar pana nu iau bara pe spate asa ramane ! |
1 Attachment(s)
Nu, nu este nici o combinatie, era doar o simpla sugestie. Dar daca iti plac cred ca pot sa-ti gasesc un set de BMW 162 foarte ok.
Uite mai jos un E46 cu BMW 162 ( nu sariti cu gura, pozele sunt facute de noi ) ca sa-ti faci o idee. Eu unu am ramas foarte foarte placut impresionat de cum se "aseaza" cu linia masinii, cred ca s-ar vedea foarte frumos si pe a ta :) Daca o sa am vreodata drum pe langa locul tau de munca o sa ma opresc sa-ti las cateva cataloage, poate o sa gasesti ceva frumos prin ele :) |
2 Attachment(s)
Jantele sunt ale mele si sunt de vanzare , se aseaza foarte bine pe e46.
|
frumos pretene sa ai noroc la el e46 sunt bmw adevarate asteptam poze noi cu modificari noi bafta in continuare tineo tot asa
|
vecine frumoasa masina
|
nu imi vine sa cred dud,ai renuntat la golfulet dupa atata timp...frumos bmw-u,sa ai grija de el cum ai avut si de golfulet..vbm cand vin acasa...poate iesim odata cu amandoua
|
dudulica felicitari pt masinutza si succes cu modificarile si scapa mai repede de tobele alea;))jante daca ei mai bine asteapta si ei ceva frumos cum sti u.noroc
|
felicitari pentru decizia pe care ai luat-o, aceea de a-ti cumpara e46. bafta cu ea. are cumva si suspensie sport? ca vad ca e lasata, cel putin in comparatie cu a mea. mi-ar fi placut sa fie si a mea la fel de joasa dar am in plan o reglabila ca nu se mai poate altfel. succes in continuare.
|
Salut, să ai parte de cāţi mai mulţi km fără probleme, motorul de 2,2, e total;),
m-am dat cu un Z3 cu motorul asta.....durere....:rolleyes2:rolleyes2 baftă la modificări, şi o intrebare din partea mea : primul set de jante nu se vinde? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning