![]() |
re: Matiz- BR-11-APR
Quote:
|
nu fac reclama dar... ia-ti BMW negru, acolo merge crom la roti! nu pune crom pe matiz, mai ales pe al tau... nu vrem sa fim rai, dar cred ca nu da deloc bine cromu...asa cum vrei tu sa-l pui... asteptam rezultatul final! (poate te razgandesti intre timp).
|
:???:Crom?! Sau spray crom, ca ma indoiesc sincer ca ai cromat jantele si ornamentul:-)asteptam pozele...
|
5 Attachment(s)
uitati aici baeti luati aminte si mai urmeaza
|
Ce sa iau aminte?...
Rotiile sunt dragute, dar ce ai facut la stopuri nu imi place, puteai sa le faci negre decat sa pui chestia aia pe ele...Incearca sa mergi pe un stil clean ...Cromul pe masinile mici nu se potriveste... |
sigur nu ai gresit varsta acolo la profil....? acu 6-7 ani punea tata crom si abtipilduri pe masina.... scuza-ma, dar nu da deloc bine cromul ala pe haion. jantele sa zicem ca arata cat de cat bine, dar dadeau bine si negre... sunt curios care e next level de "tiuning", pentru ca daca o tot tii in croame o sa arate a masina de pensionar :sad: sper sa nu te superi pe mine, tot ce am zis am facut-o sa fie constructiv pt tine. sper sa vad o schimbare in cele ce vor urma la masina ta.
|
Quote:
practic ce ai vrea sa-i faci masinii? deocamdata e un matiz rosu stock, si se pare ca va ramane asa o perioada. daca vei decide sa o modifici, ce planuri ti-ai facut legate de treaba asta? sau ce anume vrei sa scoti din ea cand vei fi facut deja destui pasi in directia asta? |
da asta e opinia voastra dar sa stiti ca jantele sunt vopsite si lampile la fel dar nui nimic asta a fost placerea mea nu ma intereseaza prea mult parerea altora fac ce imi place si ce pot.
|
E normal sa faci ce iti place, de aia e masina ta, s-o modifici cum iti place.
Trebuie sa stii insa ca nu te sfatuiesc de rau, ci incerc sa te ajut sa-i creezi o imagine buna, nu una de "inca un Matiz cu Vitan-style". Poti, cu aceleasi eforturi si fonduri, s-o ajuti mai mult, daca tot te-ai decis sa-i faci cate ceva. |
Quote:
|
Sustin ca am impresia ca exagerati..masina nu va ajunge "Vitan Style"..:rolleyes2
|
Quote:
cum s-a spus si mai sus, nu vad nici un viitor frumos..bafta! |
referitor la pustiu sa sti ca treaba cu stopurile nu a fost copiata de la nimeni a fost sincer ideia mea si cu rotile la fel nu stiu unde ai vazut tu asa nu te supara pe mine imi exprim opinia.:arrow:
|
ideea ta facuta prost cu stopurile..si jantele, ce idee? asa vin din fabrica:)) ori negre ori argintii:))
|
Care jante argintii bre'...nu vezi ca sunt 'cromate' :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning