![]() |
Re: Laudati-va iubitul/a
chiar ca nu stiu ce sa zic ...
inteligenta ... modesta .. iubitoare ... faina ... etc .. o am numa` de 1 zi ink asa ca ... alte detalii mai incolo ... :D |
stiu draga mea :twisted: da sa vedem cu ce se lauda speeder
|
Quote:
descrierea asta park seamana cu a5a personalitate dea mmea ...dubios :-P |
Quote:
|
....muhahahahha =))) doi tembeli .....
|
este cea mai skumpa ...ma sustine in tot ce vreau sa fac si se implica
si cand ii vad chipul de dimineatza stiu ca o sa imi merga bine aceea zi.sunt dependent |
e na ? serios ..
hai mai ca nu se vede.... ;) nu cred ca a obs. nimeni ;) ....... |
1 Attachment(s)
....guri meu e cuminte :)):)):)) ,ma asteapta 30 min de fiecare data cand ne intalnim...are niste ochisori mari si patrunzatori (cand se uita l mine ma inmoi) o guritza maaare si perfecta .....dracos si incapatanat .... flegmatic pentru unii ...putere mare de convingere .... iubitor .... nu prea stie s faca complimente dar ma face s inteleg cand ii place ceva anume ....nu stie s jigneasca.... dar ma face s inteleg ce nu-i convine .... ce mai ? in alta ordine de idei .... EL E! si il iubesc al dracului de mult !!!!:D
|
Quote:
MA IUBESTE FEMEILE,SI E MOARTE DUPA MINE,TOATA ZIUA IMI SADE PE CAP NUSH CE SA FAC K SA SCAP |
1 Attachment(s)
PEY PUNE SI EU POZA Q MY LOVE E MAI MARE K MINE DIN BUCURESTI ARE UN MASSERATI COUPE MA IUBESTE /O IUBESC SI NE INTELEG FOARTE BINE SI O CUNOSC DE VREO 2 LUNI "MUSCATOARE DE BUZE":)) E PREA DE TREABA SI BUNA IN + DE ASTA NU E MANELISTA YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Stop detalii |
Si... cand te-ai trezit, ti s-a facut iar somn, nu ? :lol:
|
Quote:
|
eu cred ca da...altii sunt mai aproape de realitate...tu esti mai in vis un pik :)
|
Quote:
|
Quote:
si tu , si ea, va meritati la asa toaleta... se simte prezenta unui "masserati coupe" e admirabil faptul ca stii sa scrii coupe , ptr a invata sa scrii "masserati" iti mai trebuie un an de scoala ... "cica si tu baiat .... " |
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning