![]() |
Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
diseara voi mai adauga niste poze sa va tin la curent...cum arata la finisaje,si pregatirea migalosa.....chestia e ca finisajele ma rup....trebuia sa fie gata de mult dar prefer sa iasa kalumea decat sa nu iasa asa cum trebuie....
|
asteptam poze..... !
700mii cu tot cu montat si cu tot cu telecomanda? sau de unde actionezi portbagaju ? |
da,ea se monteaza cu un buton din interior sau eventual se leaga la alarma(daca alarma are aceasta optiune si buton pe telecomanda pt portbagaj),eu osa o leg la o alarma ca sa o pot deschide din telecomanda ca vreau sa-i bag cheie ca la modelele mai noi (golf 4)cu telecomanda pe cheie
|
sunt curios cum o sa arate varianta finala..asteptam poze
|
etapele unui golf 2 catre perfectiune
Este o masina pe care si-a dorit-o si are si gusturi in materie de tuning.Sunt prieten cu Emil si abea astept s-o vad terminata.Apropo Emil sunt George
Poate sabtamana viitoare daca o iei de la facut mergem si noi la intalnirea de la VWFORUM |
la faza cu n-ai unde sa-l exploatezi dar vrei sa simti ceva in pedala iti zic eu... :-P ca am gti... si are cuplul maxim la 4.000rpm... cam mare turatie :shock:
asa ca depinde cat loc ai ca sa-i dai, sa ajunga motorul la turatia potrivita :D |
ca mi-am adus aminte! :-P
intrati AICI pt instalatia de deschis hayonul ;) |
ce culoare ii dai ?
|
negru satinat ca la passat ar fi numa bun pentru masinutza ta
|
tare proiectu, cam cat ai investit pana acum? spor la treaba, sa-l vedem gata. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning