Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Auto (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto.html)
-   -   efectuez tapiterie piele (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/17924-efectuez-tapiterie-piele.html)

smtraxx 25-07-06 08:26

Re: efectuez tapiterie piele

sal man..am si eu o intrebare, se poate schimba culoarea la piele..daca ii facuta tapiteria din piele alba se poate cumva vopsi in alta culoare..fara sa se duca culoarea jos??

ffocus 27-07-06 10:23

Quote:

Originally Posted by Dani_E21
cam cat ar costa de facut un plafon de bmw e21?

175 euro

Quote:

Originally Posted by Jailbird
Audi A4 - pret estimativ, saune + bancheta spate + volan + 4 repere la portiere + cosola intre saune fata

650 euro

Quote:

Originally Posted by Kent8
da la un cielo? si o vreau in 2 culori, unde stai cu fundu respectiv spatele sa fie mai inchisa la culoare si restu in culoarea masinii(alb) + unde-i materialul de usi
si nu vreau piele, vreau material normal

275 euro

Quote:

Originally Posted by smtraxx
sal man..am si eu o intrebare, se poate schimba culoarea la piele..daca ii facuta tapiteria din piele alba se poate cumva vopsi in alta culoare..fara sa se duca culoarea jos??

nu se poate

Mario_Dub 29-07-06 15:52

sal la un vw scirocco 2, scaune fata pe laterale, plafon si stalpii de la jumatatea masinii si spatele ei cat m-ar costa?

Bontzay 01-08-06 20:41

1 Attachment(s)
ai putea sa`mi faci si mie la un peugeot 307cc ros/negru exact cum e in poza asta?

ffocus 05-08-06 17:08

Quote:

Originally Posted by Bontzay
ai putea sa`mi faci si mie la un peugeot 307cc ros/negru exact cum e in poza asta?

din pacate bordul in piele nu se poate face la noi...scaunele si fetele de usi da

god2me 19-08-06 12:58

la un seat ibiza m-ar interesa sa fac interiorul in 2 culori galben/negru cam cat m-ar costa cu material normal si cat m-ar costa cu piele? Precizez ca am airbag-uri in scaun ! Merci !

spy 19-08-06 17:53

pt un bmw e39 seria 5 toata tapiseria + fetele la usi la cat ajunge...as vrea piele gaurita in mijlocul scaunului si pe laterala piele normala

B.z.K. 26-10-06 12:15

cam cat m-ar ajunge o lucrare completa (scaune fata banketa,portiere,si volan) la un laguna 1?Ai cumva idee unde se poate imbraca la noi si bordul?

ccris 13-11-06 12:07

Salut,
Poti vopsi un volan din piele cafenie care s-a decolorat/innegrit? sau imi poti spune cel putin cu ce anume il pot vopsi (marca/tip vopsea) si cum trebuie sa pregatesc volanul inainte de vopsire?
merci

robert_pantelimon 15-11-06 19:19

tot nu miai raspuns

JUST-DO-IT 25-11-06 21:46

cat ajunge de facut un clio cu totu ?am airbag doar in volan....vreau in 2 culori alb/negru

Anggell 04-12-06 04:50

Sal cat ma costa sa-mi faci bancheta din spate din material textil (un fel de catifea) de culoare cafeniu deschis la o alfa 147?

marian79 07-12-06 10:08

ma intereseaza un pret pentru toate scaunele (incl.bancheta spate) si portiere la un Opel Astra F ( 1993 )

naka66vio 08-12-06 22:07

mai este cineva aici?
alooo
mar interesa neaparat pt o bora ceva asemanator cum ai zis ca ai la fordul ala focus de la pagina 1 scaunele fata bancheta spate si fetele de usi deci pt un wv bora cat ma ajnge cu totul un nr de tel si cat dureaza.ms

Sebastian.C 09-12-06 15:41

Poti sa pui mai multe poze cu interiorul de la Focusul tau? Si poze cu bordul ca am vazut ca ai folie de aia ce imita carbonul.

All times are GMT +2. The time now is 14:40.

- Copyright 2026 4Tuning