![]() |
Re: efectuez tapiterie piele
sal man..am si eu o intrebare, se poate schimba culoarea la piele..daca ii facuta tapiteria din piele alba se poate cumva vopsi in alta culoare..fara sa se duca culoarea jos??
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
sal la un vw scirocco 2, scaune fata pe laterale, plafon si stalpii de la jumatatea masinii si spatele ei cat m-ar costa?
|
1 Attachment(s)
ai putea sa`mi faci si mie la un peugeot 307cc ros/negru exact cum e in poza asta?
|
Quote:
|
la un seat ibiza m-ar interesa sa fac interiorul in 2 culori galben/negru cam cat m-ar costa cu material normal si cat m-ar costa cu piele? Precizez ca am airbag-uri in scaun ! Merci !
|
pt un bmw e39 seria 5 toata tapiseria + fetele la usi la cat ajunge...as vrea piele gaurita in mijlocul scaunului si pe laterala piele normala
|
cam cat m-ar ajunge o lucrare completa (scaune fata banketa,portiere,si volan) la un laguna 1?Ai cumva idee unde se poate imbraca la noi si bordul?
|
Salut,
Poti vopsi un volan din piele cafenie care s-a decolorat/innegrit? sau imi poti spune cel putin cu ce anume il pot vopsi (marca/tip vopsea) si cum trebuie sa pregatesc volanul inainte de vopsire? merci |
tot nu miai raspuns
|
cat ajunge de facut un clio cu totu ?am airbag doar in volan....vreau in 2 culori alb/negru
|
Sal cat ma costa sa-mi faci bancheta din spate din material textil (un fel de catifea) de culoare cafeniu deschis la o alfa 147?
|
ma intereseaza un pret pentru toate scaunele (incl.bancheta spate) si portiere la un Opel Astra F ( 1993 )
|
mai este cineva aici?
alooo mar interesa neaparat pt o bora ceva asemanator cum ai zis ca ai la fordul ala focus de la pagina 1 scaunele fata bancheta spate si fetele de usi deci pt un wv bora cat ma ajnge cu totul un nr de tel si cat dureaza.ms |
Poti sa pui mai multe poze cu interiorul de la Focusul tau? Si poze cu bordul ca am vazut ca ai folie de aia ce imita carbonul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning