![]() |
Re: E36 - Compact M3
Super compactul, arata bine in 2 culori!
Imi plac foarte mult jantele la E60 , pe 19 cumva? |
Quote:
|
Sunt cumva vreo replica dupa un model OEM? Am vazut o singura data de vanzare la bazar modelul asta. Sunt superbe.
|
sunt alpina dar nu stiu daca OEM sau replica .....
|
Felicitari pt "micul" M3, frumos si sunetul pe care-l scoate8)
Din coupe-ul visiniu ce mai faci? |
Quote:
Coupe-ul e in service si sper ca zilele urmatoare sa reinceapa munca la el...momentan nu sunt hotarat ce motor sa pun pe el! |
8 Attachment(s)
Multumita 4Tuning am reusit sa ne inscriem la KOE Cluj!! Masina a mai suferit unele modificari la interior si mai ales la exterior...speram ca vom face o figura frumoasa!
|
E colantata sau vopsita ? Si bara de m e schimbata!!
|
ce dor imi era de "tricoloru " pacat ca asta nu mai da foc pe la motor ca fostul urs:lol::lol:
|
felicitarii pentru prestatie.. (KOE) merge super bine!
|
Quote:
|
Quote:
Ziua de sambata am incheiat-o cu probleme la cutia de viteze care a cedat, insa am rezolvat totul cu ajutorul unor oameni deosebiti de la AutoTrans Service (tot respectul pt d-l Marius care a si plecat de la petrecerea zilei sale de nastere si a stat pana la ora 23 cu noi si a dat o mana de ajutor sa schimbam cutia)! |
9 Attachment(s)
Dupa participarea la KOE de anul trecut, motorul a avut de suferit, ca de altfel intreaga masina...:sad:
Asa ca am luat-o de la capat cu acest proiect care intre timp a suferit mai multe schimbari de directie! A fost inlocuit ''decedatul'' motor de M3 cu cel stock de 1,6i, la exterior inca se mai lucreaza la kitul de M, iar la interior au fost facute deasemeni modificari majore dupa cum se poate vedea in poze... Momentan se schimba din nou motorul de 1,6 cu unul de 1,8ti luat de pe un Compact E36 (un facelift la motorul clasic de 1,8is de pe E36) mult mai pretabil la planurile ce le am cu el in viitor:D |
Frumos.Capata forme noi.Motorul de ///M se reface si se urca pe alta masina sau......e la fier vechi deja?:lol::lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning